Янукович привітав Лукашенка з перемогою на виборах

24
1

Президент України Віктор Янукович привітав Олександра Лукашенка з перемогою на виборах президента Білорусі.

"Упевнений, що з Вашим переобранням на посаду Президента Республіки Білорусь співпраця між нашими державами отримає новий практичний імпульс", - цитує Януковича сайт президента Білорусі.

"Активна динаміка взаємодії дозволить реалізувати масштабні проекти на благо українського та білоруського народів", - наголосив Янукович.

Привітання Віктора Януковича датується 31 грудня 2010 року. При цьому на сайті Президента України вітальної телеграми досі немає.

Нагадаємо, 24 грудня ЦВК Білорусі затвердила результати виборів президента Білорусі, на яких перемогу отримав чинний президент країни Олександр Лукашенко.

Водночас, Держдеп США заявив, що Вашингтон не може визнати результати виборів президента Білорусі легітимними. Крім того, ОБСЄ заявила, що не бачить можливості позитивно говорити про вибори в Білорусі і серйозно розчарована тим, як проведено підрахунок голосів.

Лукашенка вже привітали з перемогою Уго Чавес, Махмуд Ахмадінеджад, Нурсултан Назарбаєв. Президент РФ Дмитро Медведєв заявив, що президентські вибори в Білорусі - внутрішня справа цієї країни, а також висловив надію, що білоруська держава продовжить розвиватися шляхом демократії.

Коментарі

Ч
ЧИСТИЛЬЩИК

ДВА САПОГА ПАРА

Читайте також