Янукович в боргу перед Балогою (ОНОВЛЕНО)

5
16

"Перемога голови Партії регіонів Віктора Януковича на Закарпатті у першому турі президентських виборів - це результат домовленостей Януковича і колишнього глави секретаріату Віктора Ющенка Віктора Балоги".

"Перемога голови Партії регіонів Віктора Януковича на Закарпатті у першому турі президентських виборів - це результат домовленостей Януковича і колишнього глави секретаріату Віктора Ющенка Віктора Балоги".

Таку думку вчора, 21 січня в Києві висловив український політолог, директор українського Центру досліджень проблем громадянського суспільства Віталій Кулик.

"Саме підтримка Балоги, який свого часу обіймав посаду губернатора цього регіону, дозволила лідеру Партії регіонів зайняти тут перше місце", - відзначив експерт. На думку Кулика, для Балоги зараз важливо відстояти свої позиції та укласти вигідні політичні пакти. "Екс-глава секретаріату хотів самостійно брати участь у виборах і мав для цього достатньо ресурсів, однак вважає, що альянс з Януковичем буде для нього більш вигідним", - додав політолог.

Нагадаємо, за підсумками голосування в Закарпатській області лідер Партії регіонів Віктор Янукович отримав 29.65% голосів, Юлія Тимошенко - 26,23%, Арсеній Яценюк - 10,17%.

Разом з тим, днями один із лідерів закарпатських регіоналів, нардеп Сергій Мошак заявив, що Єдиний Центр є головним конкурентом для Партії регіонів у краї: "Ми завжди відкриті для співпраці з усіма політичними силами, за виключенням БЮТ — наших постійних опонентів, та ЄЦ", - заявив він, додавши, що провокації, які ця політична сила чинила 17 січня, вщент зруйнували найменші можливості для діалогу між Партією регіонів і ЄЦ.

Коментарі

З
Злюка

Если не любишь, тогда работаешь за бабки!Пиши на Гойсином клипе-дешевле будет.А грамматике подучись, лошара.Янукович Виктор -Президент Украины.Самка, не будь злостной,а то конвой рассердится.

ЗС
Злосная самка

Злюка: Вот поетому не люблю ети сайти балоговские и януковичевские. сдесь постоянно только такие ихние заказние сидят ка ти.

З
Злюка

Злост,ная! советую расслабиться ,научиться грамматике ,а потом стать самкой.Кстати это Рата постоянно дрочит на Балогу ,хотя тот его не трогает,а достается тебе.Самка должна рожать,так роди ему ратеныша и успокойся .Юля не будет Президентом ,хотя кодирует с экрана всех с помощью вуду.Господь не даст ей столько власти.

У
Ужгородка

Був би хорошим мером - робив би щось для ужгородців, а то лише на посміх себе виставляє!

ЗС
Злосная самка

Злюка: Да пошла ти. Ратушняк - хароший мер. Это Балоган постоянно его подставляет и гавном забрасывает, потому што он постаяно с ними ваюет. Ратушняк - маладец. Ми с табой. Юля - наш президент.

М
МЕНТОК

КО!!! МИЧИТЬ ! Воно говорити неможе! Журналюгі занього пишуть ! Всі перед БОГОМ! Кайтися ИУДИ ! ЛЮДИ ВАС ПРОКЛИНАУТЬ! БАНДИТИ ,ВОРИ БАРВИСТІ!!

ГР
головний редактор

Прошу усіх учасників дискусії дотримуватися коректності у висловлюваннях

П
Професор

Исходя из этого совсем не случайно Закарпатье, граничащее с четырьма государствами, еще до начала президентской кампании 2004 года было выбрано транснациональными мафиозными кланами полигоном для политических провокаций против действующей власти. Уже выборы мукачевского мера в 2004 году стали экзаменом на провокации, шантаж и запугивание население для мобильных воинствующих бригад нардепов-нашеукраинцев и их пособников из местного и соседних стран украинского криминалитета. Не случайно

З
Злюка

Самка ,твой последователь Ю.В. в Закарпатье мер фальсификатор Ратушняк стибрил у всех украинцев територию и майно целого вийськового мистечка ву Горянах быля столицы Закарпаття в 150 гектаров " 555" вот тебе злосная сучка об"ект для матрубации.

К
Ксеня

Особистість у 21-у столітті формують іміджмейкери і піарщики.

ВІ
Василь Іванович, журналіст

Я вам скажу, якщо прослідкувати як хто розвивався як особистість з 2004 року, то Янукович демонструє найбільший прогрес. Хоча це ще не означає, що він буде гарний президентом

К
Ксеня

Маріонетка!

ЗС
Злосная самка

Януковичь - сука. Сваравал Межигорье. Зек. Не умеет говорить. Хечет президенотом стать. Мне стидно будет в такой стране жыть. Дулю ему. Юля - наш президент.

К
Ксеня

2004 мав його на ЗОНУ кинути!! але наші керовники як завжди думали тільки про себе, от тепер і мають!

ДІ
Дід Іван

Я лічно голосував за Ющенка.

К
криль

Это чуш!!! Это 2004 год принёс Янковичу на этих выборах ПОБЕДУ!!! Всё шло по превычке и по старой памяти.балога тут полный (0)!!! Иуда дал указание игнарировать выборы ! Но народ ему сказал"НЕТ" !!!

Читайте також