Янукович вже встиг розсмішити й Давос

8
6

Кандидат у президенти Віктор Янукович допустив чергову помилку під час прямого включення з Запоріжжя до Давосу, де проходив український ланч.

Присутній у залі боксер Віталій Кличко запитав у Януковича про перші кроки в разі обрання президентом.

"Моя задача - створення стратегії України до 2010 року", - відповів Янукович. Після цього в залі почувся сміх, оскільки 2010 рік зараз вже надворі.

Янукович оголосив, що на посаді президента він ставить собі завдання "боротися з корупцією і провести реформу судової системи".

За його словами, це неможливо зробити без більшості у Верховній Раді."Нам треба об'єднати політиків у парламенті. Всі рішення приймаються в парламенті, без нього рухатися не можна", - сказав Янукович. "Буде або нова коаліція в парламенті після виборів президента, або майбутня коаліція після дострокових парламентських виборів", - додав політик.

Як відомо, Янукович щойно у четвер вкотре продемонстрував своє знання світової літератури. Говорячи про російського письменника і драматурга Антона Чехова, лідер Партії регіонів назвав його "великим українським поетом".

Матеріали за темою:

З Януковичем знову стався літературний конфуз. Тепер з Чеховим

Коментарі

К
Контра

очевидно, що буде. і тут біди я не вижу.

Ч
ЧИСТИЛЬЩИК

он же тупой бык донетский и он будет президентом ???

)
))

Зазвичай стратегія на років...мінімум 5 визначається, а Янек десь в 2004-у застряг))

С
Степан

шось він часто обмовляється

Д
Дід

згоден, немає тут нічого такого. обмовився та і все.

A
Aghar

Та прям так розсмішив. Дуже багато людей маючи на увазі кінець року, кажуть до такого-то року. Але якщо юлькіним козлам треба придертись до нього то вони придеруться і до букви "п" сказаної ним.

Читайте також