Янукович заявив, що готовий допомогти Зеленському "об'єднати країну"

13
35

Відповідне звернення Віктор Янукович зробив у шосту річницю розстрілів на Майдані. Відповідне звернення опублікував його адвокат у Facebook.

"Після виборів Президента 2019 року народ України відсторонив від влади Порошенко, давши шанс президенту В.Зеленському і його команді об'єднати Україну.

Перші кроки Зеленського дають надію на мир, справедливість і встановлення стабільності в країні. Потрібно щодня пам'ятати і працювати над тим, що було обіцяно українському народу. На цьому шляху потрібні союзники, компетентні виконавці.

Я буду робити все, щоб країна не втратила цю надію, щоб мир і стабільність прийшли на нашу землю", - йдеться у зверненні.

Також, Янукович вкотре заявив, що події на Майдані в 2014 році були нібито державним переворотом, який розділив країну.

При цьому він звинуватив п'ятого президента України Петра Порошенка в розпалюванні "конфлікту" на Донбасі.

Це звернення Янукович написав 18 лютого напередодні шостої річниці масових розстрілів снайперами учасників протестів на Майдані, назвавши їх "кульмінацією боротьби за "світле" майбутнє".

Коментарі

LK
Loci-bachi krumpli-goryachi

"до комунішты-історика 00:35" Приблизно дись на сяку відповідь уд Тебе я і очікував. Отсюда мораль! Просто так словами ниґда не треба розкидуватися, а особливо у тых, де сам не маєш "зеленого поняття". В любому выпадку радый с Тобов быв подискутувати. Головноє - штобысьмеся чистовали, бо ненависть уїдать чилянника із середины. Майся добре та перебач за філґлі)))

Х
Ха

Янек незачистив майданутое стадо а тепер лізе

LK
Loci-bachi krumpli-goryachi

"до комунішты-історика 00:35" Дай си вже покій з тыми націями тай громадянствами. Вжесьме ту тематику більш-менш обмусолили. Аж тися штось нелюбить - уповіш як на Твою думку є то правильно - я пристану тай забудеме! Я хоть якось байловав відповідав щось ня звідав (выше себе не перескочу). Пак айбо Ты зустрічними питаннями мош казати так...культурно "одморозився" (а я най туй чекаву ги "каня дощ"). Ты же так і не відповів - чим же на Твою думку відрізняєся Християнство від релігійного шарлатанства??? Йсе питання не простоє, і мені дуже цікаво было бы чути Твоє пояснення з цього приводу. Бо відчуваєся, штось людина є начитана ай ерудована! Дай будь-добрый вже цю довгоочікувану відповідь кить Ти не тяжко. Буду вдячный!

ДП
До пастуха 19:33

То добре ,що ти все таки поцікавився значенням слова нація. Але прочитав ти не до кінця . І я думаю ти всеж не зрозумів , що нація і громадянство це не одне і теж. Для того щоб це зрозуміти не достатньо прочитати кілька речень у вікіпедії , а потрібно трохи знати і історію.

Р
ранеретев

Увага. Увага. 23:42 Пудкацапська всрусинська сепарня. Результат діяльності Пудкопчених Всруснаків.... Лісу нема, нелегали валять табунами через кордон, засмічення полонин і гірських річок катастрофічне.

В
ветеренар

Увага. Увага. 22.28 Заперевальний правакатар. Результати діяльності Заперевальних....Крима нема, народ валить на зароботки, скорочення українського народу катастрофічне.

А
Айно

Требало моїй мамці защищати свою честь од циган ще товди, оби сяка погибель ге я нигда не рождалася.

LK
Loci-bachi krumpli-goryachi

"до комунішты 17:37" Шкода што і я уд "просветльонного комунішты" своєї відповіді так і не дочекався...но вже як є (як казала стара баба). Ладно друже (чи може подружко)), в любому випадку приємно было поспілкуватися. Думаву што тот "леґітимный" чувак на фото вверху того ниґда не заслужив, убы пуд публікаційов про нього устраювали таку жваву словесну перепалку))). Перебачайте за фіґлі. Будьте здорові, майтеся ФЕСТ!!!

А
Айно

Требало Янекові зачищати майдаун ще товди, коли йся погибель зарождалася, а не тепер писком тринькати.

LK
Loci-bachi krumpli-goryachi

"до комунішты 17:37" Друже, раді Тебе...для визначення цього терміну спецом загуглив)) не поліновався! Выдало "на гора" такоє: На?ція (лат. natio — плем'я, народ) — полісемантичне (багатозначне) поняття, що застосовується для характеристики великих соціокультурних спільнот індустріальної епохи. Існують два основні значення терміна[1][2]: Політична спільнота громадян (на підставі громадянства: «громадянська» нація) — сукупність політично суб'єктивних громадян різних національностей, що здійснюють колективні національні інтереси через механізм власної політичної організації — держави. Нація визначається, як основний державотворчий елемент, джерело державної влади та носій державного суверенітету. Часто вживається як синонім терміну держава, коли мається на увазі її населення, наприклад для посилання на «національні» університети, банки та інші установи. Етнос. Саме німецьке означення «нації», з наголосом на етнічно-культурних складниках, вплинуло на формування поняття у слов'янських

ДП
До пастуха 16:24

Все ясно з твоїм розумовим рівнем . " Нація то є народ ,що має свою державу" . ?? Тобі краще пасти вівці , а не писати тупі коментарі . P.S. Щоб не виглядати смішним , вивчи тему про яку хочеш писати. Але і за вівцями дивись щоб який русун не вкрав.??

LK
Loci-bachi krumpli-goryachi

"до комунішты 14:56" Ти ж чоловіче у попередніх своїх коментах сам відправляв мене пасти вівці, а вівці пасе пастух. Значить, ....за законами логіки Ты сприймаєш мене як пастуха. Відповідно, з Тобов треба дискутувати з позиції пастуха, бо так є хоть якыїсь діалог, а не банальноє об....лово один одного (як нижче сам бачиш) . Но то такоє. Щодо поняття "нація" (у моєму розумінні). Нація уто є народ! Народ, якый має свою державу з усіма її атрибутами. То так, дуже коротко...по-пастуховськы (мы ж не ошколовані та якбы то мало быти в ідеалі))) Аж даш і Ты свою інтерпретацію по нашій дискусії - быв бим вдячный. Лем по суті кить бы мош!

ДП
До пастуха 14:38

Я не дочекався від тебе відповіді на запитання про націю , а ти вже перескочив на релігію.Ти або нічого не розумієш в цих питаннях або ти сектант- демагог? Так ,що у твоїй інтерпретації є НАЦІЯ. P.S. пастухом ти себе сам назвав.

LK
Loci-bachi krumpli-goryachi

"до комунішты 14:06" Твоє звертання до мене "До пастуха.." - йсе ми-ся вже май любить)) Се для мене вже май прогрес)) Нарахунок Твого зауваження можу такоє уповісти. Я є Християнин, за релігійною конфесією - греко-католик. До православної конфесії ставлюсь з повагою як до своєї, бо то одна дорога до Бога. Єм грішний, но старавуся стати крашим. Но то таке. До Тебе друже (як можливо до більш "просвітльонного") само-собою напрошується питання: в Твоєму баченні - у чому є різниця між "Християнством і релігійним шарлатанством". Мені было-бы се дуже се цікаво знати у Твоїй інтерпретації?

ДП
До пастуха 13:24

Всі релігійні сектанти путають християнство і сектанство. Що і не дивно , низький розумовий і освітній рівень не дозволяє їм побачити різницю між християнством і релігійним шарлатанством. Просвітління буває приходить до частини сектантів але надто пізно. Здоров'я і просвітління в головах " вівцям" які попадають в руки "псевдо пастухам" .

LK
Loci-bachi krumpli-goryachi

"до комунішты 13:01". Христианство - то не сектантство! Запамятай то раз тай наохтема. Вже были туй раньше з такыми порядками коли "ни коровы, ни свині - лише линін на стіні". Доброго нич не дало і не дасть apriori! А на рахунок якоїсь там обіди на Тебе......повірь, на то ниє причины. Мы просто высловлюєме свої думкы (а я + щи туй і вівці попасуву))) Будь здоровый цімборе!

ДХ
До хворого 12:45

Ну так би зразу і написав ,що ти релігійний сектант. У всіх сектантів намішано в голові. Вибачай ,що обідив тебе хворого.

LK
Loci-bachi krumpli-goryachi

"до не дурника 12:06" Всі ми є браття і сестри во Христі. Це основне, і це завжди треба пам'ятати. А народність, етнос, національність, нація чи раса...це самоідентифікації людини з прив'язкою до місцевості. Це всьо другорядноє. Всіх благ Тобі друже! (іду вівці попасовати)))

ДД
До дурника 20:39

Дурнику , ти висрав тут коментар про єдність нації , тому я і запитав чи знаєш ти значення цього слова ? Не можуть бути однією нацією " мадяри" , " бандерогаличани" , " русуни".Це то сами якби у 2 світову війну вимагали бути однією нацією совєтів ,німців і англійців. Іди краще паси вівці , філософ.

LK
Loci-bachi krumpli-goryachi

Но то значить "не дурнику 03:07" Ты і далі читай всякі такі "гомновисери" про маргу лепаву, заперевальных, бандерашню, блюватню, мадяр, организмы та іншу чушь і ненависть між людьми, яка туй ізобілує в коментарях. Бо запам'ятати: всьо то што роз'єднує, вносить смуту, ненависть і роздор - є від лукавого!

ДД
До дурника 02:44

Дурнику ,ти спочатку дізнайся значення слова нація , а не пиши тут свої гамновисери.

LK
Loci-bachi krumpli-goryachi

"марго лепава, ґатьоше, організмы...." - не сприймайте в серйоз чилядь таку дурну чиюсь писанину. Ісе провокатор 100% ...і робить він свою роботу як годен. Такых туй у коментарях як на псови блох. Бо ко сіє між людьми ворожнечу, ненависть, ділить їх на "бандергаличан", "мадяр", "русинів" чи інших, - тот не об'єднує націю, ай розділяє і ослаблює країну в цілому.....і робиться то у чиїхось конкретних інтересах. Будеме поважати один одного, допомагати чим можеме і буде у нас туды всьо ҐУТ!!!

ВК
Вася капелан

І мене вузьміт з собов а мандауна не биріт він нам не даст спати своіми прокльонами ней далі жиє з копчоними.

АД
Айно до нижнього

Но пак і ня забери, не є чого туйка ми робити. Цігани морду б'ют, модяри тоже заперевальні тоже морду б'ют - їду і я з тобов до Яника.

М
Майдаун

Достала ня тота блювотна бандершня заперевальна,дораз пакуву ташку тать валю на свою родіну у росію.лем там порядок є і там моя любов янукович жиє.Жаль ош ужись не увиджу свого любовника діму сидора но Янек ми ся любит булше.лем не заботи би вазеліну взяти який у ня щи з Великого Союзу ся лишив.

М
Майдаун

18:00 то адресовано блювоті 17:15. Януковіча с..ки угнали,при ньому хоть народови жити мош было. галіція,бандершня,то враги народу,враги України.Вни все приводять сюда бандіту,маньяку, злодію,убійць.Вни все прислужувуть тим ко убивать і гнобить наруд. Лем напалм поможе ізбавитися од тої зарази.Дотіль життя не буде.

М
Майдаун

Марго лепава,гатьоше бандерувський,ти організме даже не людиноподобний,ти мутація на уровні автралопітека. Туй писок бандершня іщи откривать?Тать то основні винуватці бандітського перевороту і войни-бандершня з галіцаями. Прийде час с..ти будете вісіти на фонарних стлвпах,а галіцію напалмом посиплють. 25% концики ще нияк не втихомиряться. 17:36,треба было кастріровати оту тріп..ну к..ву,што тя вкотила.

А
Айно

А моєму няньови требало мою копчену мордяку начищати ще товди, коли я бов пупашем і я щи ся не заразив гукановірусом.

А
Айно

Требало Янекові зачищати майдаун ще товди, коли йся погибель зарождалася, а не тепер писком тринькати.

Д1
до 16:33

ти тупий пудпалинковий лісокрад цигансько-кацапського походження на ім'я Леся Шонівна Мандаунова, і місце тобі - разом з дирявим двічі несудимим зеком в Лаптєстані. чеши звідси до фраса, і не роби тут ганьби, унтерменше.

ДД
до до дебілів

А пам"ятаєш рік тому так називаєме розлідування "Бігус Інфо" про зловживання у оборонці Гладковських (свинарчуків).Все це оказалось фейком,брехнею.Ніякого зловживання не було.Це підтвердив і теперішній міністр оборони Загороднюк.Пройде ще трошки часу і багато брехні розвієся,про колишню владу.А безвіз є добре це прививка від раші,дуже добра прививка.І штраф за "Юкос"вам на поміч.Косиш пуд закарпатця кацап...

ДР
До розумних

Так і дайте у смітті, бардакови. Обєднуйтеся, най вас онанджать мацкалі, плодіться

ДД
до дебілів

угнали чулувіка нєзахрен,надумали усяку фігню,америкоси проінвестовали ,бандюги гроші забрали уєнно з Гонтарєвов і Порохом,Турчиновим і Заяцьом,,звалили на нього і які були.при ньому точно би Крим бов на місті,войни би не було...а шо ЄС?де є?безвіз ся тягнув ищи од Ющенка.а як ЄС віділи,ош нехватка рабської сили,тай дали безвіз...а Порох субі приписав,як заслугу...вот и всі діла.

АД
Андрон дебiл

Як ти живеш з такою фамiлiею ? Дебiл -це знатна , вiдома фамiлiя справжнього, древнього украiнського роду , що зражаються з ворогами пiд дiaгнозом « белочка»!

A
Andron

Дебіл.

Читайте також