Янукович звільнив голову Мукачівської районної адміністрації

9
37

Відповідне розпорядження опубліковане на сайті глави держави.

РОЗПОРЯДЖЕННЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 64/2013-рп

Про звільнення І.Токаря з посади голови Мукачівської районної державної адміністрації Закарпатської області

Звільнити ТОКАРЯ Іллю Івановича з посади голови Мукачівської районної державної адміністрації Закарпатської області відповідно до пункту 6 частини першої статті 30 Закону України «Про державну службу» за порушення Присяги державного службовця.

Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ

18 лютого 2013 року

Коментарі

N.Ch до марія

"марія Миколо, не поспішайте з розвитком подій;) Для Токаря це лиш виграш, бо працювати в умовах нинішнього "пакращення" то бути камікадзе.Дудови не заздрю:)А пахав реально Токар, а Пашкуляк прикривався лиш його авторитетом.Пішов до Ланя та й най там робить, бо в районі лиш перехрестилися од щастя."------------ "пахав реально Токар, а Пашкуляк прикривався лиш його авторитетом.Пішов до Ланя та й най там робить, бо в районі лиш перехрестилися од щастя" Люда, моглабись поганьбитися такоє писати!!!!Ти вроді як жаль висловлювала, коли Пашкуляк пішов!

П
Політоглядачу

Так і пропють район.

Ч
Читаву

Всьо пучком не парьтеся.. РИги і барвісти... Дуда много не стоїть.. вітя Балоган купить, і всьо буде чотко. Як цей дішовий сайтик купив так і Дуду купить

П
політоглядач

Хто буде заступниками вже вирішино, всі вони зараз п'ють по 50грам.

T
tedy

Микола Староста (Жалива)- в рда не має жодного заступника (було 2 дуда, пашкуляк) питання на 300 грн. кого звільнять крім бігунця туда товт претендент? питання на 20грн.: хто буде замами- бобинець, біров,? і питання на 10 грн: кочетова звільнять з зама районної ради? кот у мішку сікора де буде язиком працювати радником))))

С
Сивлюський

Хлопці жаливі більше не наливати. В нього своєї дурі в голові доста.

МС
Микола Староста (Жалива)

Маша,а хто Вам сказав, що будуть незаконні звільнення? Заступники ідуть у відставку автоматично, а далі має бути все в рамках закону.

М
Маша

Миколо, зміна керівництва Рда на всіх працівників не впливає ,тільки на заступників. БО Люди складають конкурс, і йдуть працювати. Рда -це не штаб, а державна структура.Будуть незаконні звільнення, буде відповідна реакція

ВЛ
Васьо Лазарь Макарівський

Нашого полку прибуло.

T
tedy

та не готували вони нікого навіть з чужих, люди вірні їм державної служби не мають та рангу. 2 місяці не мають час стажувати, а призначити не можуть бо буде порушення. повтор: не мають людей зі стажем держ службовця-от де проблема. не думали вони на перед так само як у 2010-му!

МС
Микола Староста (Жалива)

Шановні, дійсно хороших державних службовців(керівників) на Закарпатті дуже мало. У ПР це розуміють, прикладом може служити призначення голови Тячівської РДА Брензяника, який не є членом ПР. Цікаво, що і в основну всі його заступники не підбиралися за партійним списком. Дума, що і новий голова РДА Мукачівщини буде дивитися у першу чергу на ділові якості заступників та чиновників.

T
tedy

микола! но зрозумій, що не має кадрів районна пр. вони після 2010 року всіх розумних подалі від себе держуть. тупих любий може назначити з вулиці... у мене таке чуство що звільнень не буде, ніким замінити їх

М
марія

Миколо, не поспішайте з розвитком подій;) Для Токаря це лиш виграш, бо працювати в умовах нинішнього "пакращення" то бути камікадзе.Дудови не заздрю:)А пахав реально Токар, а Пашкуляк прикривався лиш його авторитетом.Пішов до Ланя та й най там робить, бо в районі лиш перехрестилися од щастя.Н

МС
Микола Староста (Жалива)

БАЛОГА САМ РОЗВ'ЯЗАВ ВІЙНУ З ПАРТІЄЮ РЕГІОНІВ! ЙМУ ЧІТКО ПРОПОНУВАЛИ ПЕРЕД ВИБОРАМИ ДО ВР...3-3, АЛЕ ВІН ВИРІШИВ, ЩО ЗМОЖЕ ВСЕ ЗАГРАБАСТАТИ, АЛЕ НЕ ВИЙШЛО. ТЕПЕР МОЖНА ВИНИТИ ЛЕДИДУ,ЖАЛИВУ АБО ЩЕ КОГОСЬ ... У ПОЛІТИЦІ ІНКОЛИ ТРЕБА ЗУПИНЯТИСЯ,А ІНКОЛИ ЗРОБИТИ КРОК НАЗАД,ЩОБ ЗРОБИТИ ТРИ КРОКИ У ПЕРЕД. БАЛОГА ЦІЄЇ АКСІОМИ ЙМОВІРНО НЕ ЗНАЄ.

Н
Нейтрал

Балоговцями з їх двіжухами уже давно пора на дно...

МС
Микола Староста (Жалива)

Перше, всі у РДА Мукачева знають, що погоду робив не Токар, а його зам, який вже пішов до Ланьо. tedy - час покаже. Нейтрал - правда час грає не у пользу Балог, вони втрачають одну позицію за іншою і так продовжиться. На черзі обласна рада та районні голови від ЄЦ. Тут заруба пішла досить не фіглярьска.

Е
Ерік

всі хто тут поняття не мають що пишуть , ніхто даже представити не може що на самому ділі є, а свої "догадки" залиште при собі, і досить заздрити успіху людини...

Ю
Юрко

Та якоє там порушіння присяги се очередний беспредєл регіоналу отомстили Токарю шо вун у команді Балоги та й усе

Н
Нейтрал

Tedy того лазаря самі й регіонали неварили... такшо нич у тому страного ниє

Н
Нейтрал

Жаливі давай , час пройде певний а потім ми будем робити висновки

О
Ольга

А що були якісь підстави звільняти по цій статті. ЩОсь я нічого до тепер не чула про якісь звинувачення на адресу Токаря що він присягу порушує. Хто це довів і яким чином. Треба це оприлюднити а не кидатися загальними фразами в Указах.

T
tedy

до Микола Староста (Жалива)- d 2010-році не стояв єц під дверима лазаря, а навпаки отримали ще більне мандатів в раді. продажні не єц а пр в районі! а кіть збіжуть тіпа чалих з єцу плакати за ними не будуть.

Ж
Жаливі

Балога продумовує свої дії на кілька кроків уперед.Айбо вам, ПР , це не поняти,бо ви привикли "назначати" хоть кого і хоть куда,а не оцінювати людей по їх професійним якостям.Як можна було поміняти Токаря на Дуду? То вийшло як кажуть у народі- поміняли "шило" на "мило".

Н
Нейтрал

Хлопці, то шо по статті то як формальність.. Не більше

МС
Микола Староста (Жалива)

tedy.. за півроку дуже багато чого зміниться, ецуни зараз будуть стояти під кабінетом ДУДИ та пісеньки співати.

T
tedy

я підтримую пр но це уже абсурд, звільнити по статті яку важко довести. та після річного аналізу лідера серед районів? рада районна в перші півроку оголосить недовіру та 2\3 єц!!

МС
Микола Староста (Жалива)

tedy на мукачівські суди є ще львівські.. та не стануть зараз судді йти на риск та лишитися без роботи.

МС
Микола Староста (Жалива)

Невже люди такі обмежені, що не розуміють, що Балоги втратили повністю контроль над кадровою політикою у Закарпатті. Виконавча влада за ПР вони і назначають кого куди хочуть, це їх право. Подейкують, що Іван Балога стверджує, що він буде губернаторам,але ж це абсурд. Так само,як Ледиду уже більше двох років відправляють послом до Чехії.

T
tedy

миколо мукачівські суди всемогутні! можуть все!

МС
Микола Староста (Жалива)

tedy да посудться з Януковичем:))

Н
Нейтрал

Ага, Ратушняка :))

T
tedy

звільнили ілька по сатті, значить ілько може судитися та востановиться на посаді скоро.

T
tedy

дуда буде))

Н
Незалежний

Тепер буде мати Мукачівський район Ратушняка і він наведе порядок в Мукачеві. Я думаю він здатний викорінити з Мукачівщини Балогівську ферму.

T
tedy

за порушення Присяги державного службовця - це як?

В
Вася

Причина менш ніж банальна, тупо убрали людину, яка реально працювала для району. Тепер видно, що Янеку і його підопліжникам народ України не потрібен

Н
Незалежний

А тепер Ратушняка призначити і все буде в шоколаді.

Читайте також