Янукович звільнив голову Ужгородської РДА

18
2

Президент України Віктор Янукович звільнив 9 голів районних державних адміністрацій.

Відповідні розпорядження опубліковані на офіційному сайті глави держави.

Зокрема, Президент звільнив Степана Бордаша з посади голови Ужгородської районної державної адміністрації Закарпатської області.

Івана Шкирту звільнено з посади голови Яготинської районної державної адміністрації Київської області.

Глава держави звільнив Олександра Ярних з посади голови Знам'янської районної державної адміністрації Кіровоградської області.

З посади голови Біляївської районної державної адміністрації Одеської області звільнено Олександра Орлова.

Юрія Мацака Президент звільнив з посади голови Глобинської районної державної адміністрації Полтавської області.

Костянтина Боровика — з посади голови Полтавської районної державної адміністрації Полтавської області.

В. Янукович також звільнив Олександра Павлова з посади голови Лисянської районної державної адміністрації Черкаської області.

Олега Унгуряна звільнено з посади голови Вижницької районної державної адміністрації Чернівецької області.Звільнив глава держави Володимира Сидоренка з посади голови Бобровицької районної державної адміністрації Чернігівської області.

Коментарі

Л
Ласло

Венгерская часть населения районна пока неосознала свою потерю в связи с увольнением господина Бордаша. История так ничему и ненаучила! Нет пророка в своем отечестве. Видимо добропорядочные люди власти ненужны.

Н
Наталія

Бауман Олександр Федоровм м.Мукачево Жовтнева 3.Лопатов розбив вікно і проник в кімнату де вдарив мене арматуров,а його батько держав драбину сину,а коли я йшла в Міліцію то батько Баумана біжав за мною з сокирою,участковий Павлов Є.С.справу закрив за 500 доларів.18.08.2010 року Бауман побив пенсіонера на вулиці зі своїм другом по зоні,копкали пьяниє і били кулаками по голові,а в справу записали що пенсіонер прийшов бити Баумана,участковий Лукачіно М.М.справу закрив за 200 доларів є свідок.Бауман О.Ф.вимагає від нас 2000 доларів за те що відкупялється від участкових щоб його не посадили,а за те що ми йому не повертаємо то він зі злості забив вікна досками зверху брезент,не поплану перестроїв гараж стьок води пустив на наш сарай і заливає дом.Бауман О.Ф.раніше судимий має 5 попереджень.Участковий Павлов Є.С.кришує Баумана,пьє разом з ним,грає в ролі адвоката і посередника а коли ми пишемо опротістацію то Павлов іде відкупляти в Прокуратуру за хабарі.Бойко М.Ю.м.Мукачево Жовтнева 1 кв 2.

Читайте також