Януковича не випустили з України

8
5

Як повідомляють у Державній прикордонній службі України, вони не дозволили чартерному рейсу з Віктором Януковичем на борту вилетіти з Донецька в суботу.

"Сьогодні в аеропорту Донецька намагався вилетіти чартерний рейс без відповідного прикордонного оформлення", - повідомив помічник голови Держприкордонслужби Сергій Астахов.

За попередніми даними, на борту перебував Янукович, та куди збирався вилетіти - прикордонникам невідомо

Згідно з інформацією, коли контролери прибутку для оформлення документів, що дозволяють здійснити виліт літака, їх зустріла група озброєних людей, які запропонували гроші за виліт без відповідного оформлення.

Після того, як прикордонники відмовилися від такого кроку, до літака під'їхали два броньованих автомобілі, а з повітряного судна вийшов Янукович і покинув на одному з цих авто територію аеропорту.

Коментарі

Г
Гість

Шкода лишень, що не факт, що ті що прийдуть будуть лізі пішими

R
Romari0

"контролери прибутку ..." - це хто? акелла промахнулся, гугл-транслейтор схибив, "конртолеры прибыли..."

О
Олігарх

А нікого не турбує, що організація Правий сектор, так трішки... дуже радикально права організація... Вообщем Соціал-Націоналісти. Короче нацисти... Не вірите? А кому цікаво, - ось один із головних редакторів обох сторінок (http://vk.com/right_sector і http://vk.com/public62043361) Антон Казаков http://vk.com/id.dead88head (подивіться фото нацизм, неоязичнецтво, і А.С.А.В. - хто не знає читаємо ВІКІ http://ru.wikipedia.org/wiki/A.C.A.B.) Якщо пориєтеся на першій їхній сторінці (http://vk.com/right_sector) знайдете більше цікавих "кадрів" Будьте обережні, не все так гладко як здається! Мир Вам!

А
Аваков

Угруповання Мухіна В у погонах прокурорчиків жирних повинні повернути для будівництва дитсадків області награбовані міліони. ОРСАГ ТИ ЧУВ У ПОНЕДІЛОК НА МІСЦЕ МИТНИКА!!!!!!!!!!

ПС
Правий сектор

Закарпатські зажравшіся морди віддадуть міліони і підуть на нари, в наступний тиджень розпочнеться чистка закарпатського олігархічного майдану, кордони пильно стежать ніхто не втікне. Нари чекають.

Читайте також