Японські дипломати висадять сакури в 20 містах України, в тому числі Ужгороді і Мукачеві

8
5

Посольство Японії в Україні з квітня розпочинає масштабну кампанію із висадження дерев сакури по всій території України.

З нагоди 25-річчя встановлення дипломатичних відносин між Японією та Україною, дипломати запускають «Кампанію 2500 сакур», щоб якомога більше українців мали змогу насолодитися красою сакури, яка є символом Японії.

Вже у квітні почнеться висадження близько 1000 дерев у понад 20 містах України: Київ, Львів, Золочів, Тернопіль, Ужгород, Мукачево, Івано-Франківськ, Чернівці, Хмельницький, Вінниця, Умань, Одеса, Миколаїв, Херсон, Генічеськ, Маріуполь, Запоріжжя, Дніпро, Краматорськ, Слов’янськ, Сєвєродонецьк, Харків.

Нагадаємо, цього тижня в Мукачеві розцвіла перша сакура.

Коментарі

0
00

У цій державі треба терен садити май буде паровати до навколишнього мусора

КВ
Ковтун Василь Дмитрович

До повного щастя лем сакури хибіли. Типир заживеме, люди!!

П
пушкін

і тоді жити стане нараз по новому, на вулиці Пушкіна уже по третьому кругу садять нові дерева і постоянно списують гроші чималі суми і нико за ними не позирать, бо так усім вигідно, нико не поливать у жару, хулігани ламають, а муніципальна поліція, слава богу, зарплати немалі получає і т.д. А взагалі, викидати зараз мільйони на посадку і порізку дерев, коли народ напівголодний, не кажучи вже за лікування і пенсії в 1200 грн, то є неправильно.....

В
вова

виключіть зі списку Унгвар, бо там не цінують сакури. раз посадять, а далі ламлять

М
Мукачівець

Рас урізауть а пак садять .

Читайте також