Японський міністр привіз і посадив в Ужгороді сакури (ФОТО)

5
4

З нагоди 25-річчя встановлення дипломатичних відносин між Україною та Японією, у багатьох містах країни стартували акції з висадки сакур - символу Японії.

Сьогодні в Ужгород прибув заступник глави дипломатичної місії, міністр-радник Посольства Японії в Україні Мічіо Харада, який спільно з керівництвом міста та силових структур області висадив сакури, подаровані японськими дипломатами. 

- Сакури, які ми привезли в Україну, дуже схожі на ті, які ми бачимо в Японії, – поділився враженнями дипломат. – Ужгородці мають бути дуже щасливі, що в них такі чудові сакури. Я тепер відчуваю себе набагато ближче до Ужгорода, хоча вперше тут, хочу приїхати до вашого чудового міста знову. Якщо вийде – наступного року. І взагалі, хотів би приїхати до Ужгорода і через 10, і через 20 років, щоб із паном мером попити саке під чудовим цвітом японської сакури, а саме така традиція є в Японії, - цитує дипломата Ужгородська міська рада. 

Мічіо Харада зазначив, що зараз висаджують не тільки сакури, подаровані Посольством, а й придбані міською владою. 

До речі, пік цвітіння сакури на Закарпатті мине до 25-30 квітня

Коментарі

ДР
До Рем

Що дурниці мелеш,де то яма,то декор такий!Зараз нова фішка,дороги покривають декорами,які не значі люди можуть переплутати з ямами... Короче,ти смисл поняв,то всьо фен-шуй ;)

Н
наруд

проміняли свої рідні дерева на якусь японську херню!!! у сьої держави нема майбутнього лише пропасть

Р
Рем

На проспекті вободи навпроти фокстроту глибока яма на самому центрі дороги, а він дерева саджає. Не почне андріїв робити дороги, зупинюся на проспекті, включу аварійку і посаджу вже на сміх в тій ямі під світлофором дерево, шоб люди свій транспорт не травмували.

Н
невже

А де ж пан Москаль у самурайськiй вишиванцi i з гейшами ззаду?

Читайте також