Ярмак вже в Ужгороді. Сьогодні дасть шалений та патріотичний концерт (ФОТО)

22
0

Це вже другий візит Єрмака в Закарпаття, перший був в облмуздрамтеатрі минулого року. Цей же концерт, що проходить у рамках всеукраїнського туру «Вставай!» відрізняється як форматом проведення, так і концепцією шоу.

Олександр Ярмак народився в Борисполі. З 12 років почав займатися музикою, зокрема читанням репу. Улюбленими виконавцями Ярмака були Eminem, Баста, Каста та Centr. У 15-річному віці почав серйозно грати у КВК, після вступу на факультет літальних апаратів Національного авіаційного університету виступав за команду КВК «Збірна НАУ, разом з якою дійшов до фіналу Вищої української ліги. Паралельно був фронтменом команди «Ботаніки», з якою також досяг у Клубі веселих та кмітливих певних успіхів.

Влітку 2011 року Олександр вперше почав публікувати свої треки у соцмережі Вконтакте, а трохи згодом дублювати їх на YouTube. У грудні того ж року з'явився кліп на пісню «Пидарасия», який згодом набрав більше трьохсот тисяч переглядів. Протягом 2012 року Ярмак презентував ще декілька вдалих відеокліпів та повноформатний альбом ЯсЮТуба. У 2013 році музикант підтримав акції протестів на захист прав сім'ї Павліченків та написав на цю тему композицію «Свободу честным».

У 2013 році кліп на пісню «Сердце пацана» став лідером переглядів серед усіх російськомовних виконавців на YouTube, а за версією порталу «Новый Рэп» переміг у номінації «Відео Року».

З 26 жовтня 2013 року на телеканалі «НЛО TV» розпочався показ 24-серійного гумористичного сіткому «Як гартувався стайл», що розповідає про життя та становлення Олександра Ярмака. 24 жовтня 2014 року вийшов 2 сезон серіалу, в якому описана боротьба з наркомафією. 30 листопада 2013 року в Києві у клубі «Forsage» відбулася презентація другого альбому виконавця, що отримав назву «Второй альбом».

У лютому 2014 року ЯрмаК спільно з MC Tof презентував відеокліп на пісню «22», де відкрито підтримав Євромайдан та події, що відбувалися на вулиці Грушевського наприкінці січня того ж року.[9] На відеопорталі YouTube за декілька днів це відео переглянули більше 100 тисяч разів.

21 березня 2015 в соціальних мережах був представлений третій студійний альбом «Made in UA».

Квитки на сьогоднішній концерт можна замовити і придбати на  http://www.concert.ua/booking/yarmak-uzhgorod

Ну і давайте послухаємо найвідомішу з пісень артиста.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також