Ярмарок професій «Правильний вибір - успішне майбутнє» пройде у четвер в Ужгороді

14
1

17 жовтня о 9.00 год. відбудеться Ярмарок професій на тему: «Правильний вибір - успішне майбутнє» для молоді, в тому числі учнівської та інших категорій населення у приміщенні Ужгородського міського центру зайнятості за адресою: м. Ужгород, вул. Новака, 45.

Мета заходу – допомогти молоді, зокрема учнівській, безробітній та випускникам шкіл 2012-2013 навчального року, які не працевлаштовані та не навчаються у професійному самовизначенні; сформувати усвідомлений підхід до вибору та зміни професії, відповідальності за власне майбутнє; змінити стереотипне уявлення про можливості власного працевлаштування; мотивувати до праці та легального працевлаштування в Україні; інформувати про послуги служби зайнятості, права та соціальні гарантії молоді.

Ви дізнаєтесь про навчальні заклади, де можна навчатися за робітничими професіями, в тому числі про професійно-технічні навчальні заклади Державної служби зайнятості, які готують фахівців для ринкоутворюючих підприємств міста, а також дізнаєтеся, яку допомогу молоді надає служба зайнятості у професійному самовизначенні.

Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у заході!

Кон. тел. (0312) 64-98-85, 64-98-28, 64-98-48

Закарпатський регіональний центр зайнятості 

Коментарі

М
Мункач

зробить и у Мукачеви

Читайте також