Ярош: Правий сектор не складе зброї, доки Янукович не піде

22
10

Лідер радикального крила Майдану виступив перед людьми та закликав продовжувати боротьбу.

Дмитро Ярош заявив про необхідність єдності повстанського руху і висловив готовність Правого сектору взяти на себе відповідальність за подальше розгортання української революції.

Зауважимо, що раніше один з повстанців, який перервав виступ лідерів опозиції, оголосив ультиматиматум - відставка Януковича до завтрашнього ранку.

Коментарі

ПС
Правий Сектор

Найближчим часом буде перевірятися вся ваша робота за час вашої влади! Кожна довідка, кожне рішення! Всі порушення будуть передані до відповідних органів! Якщо міліція не буде справлятись з покаранням-будем допомогати! Нам немає різниці чи влада чи опозиція-порушив закон значить злочинець! А злочинці будуть або в тюрмі або висітимуть на сусідніх стовпах! Не пробачим вам кров наших побратимів!!! Слава Героям України!

АД
Афганець до правого сектору і до Толіка

Я інвалід, і своє відвоював коли був молодим.Афганців є багато на майдані, в тому числі і Микола Семеняка, з тої самої 9-роти 345 опдп,яка держала висоту 3234 на Хості У Афгані.ОСНОВНА ТАКТИКА ВЕДЕННЯ БОЙОВИХ ДІЙ ЦЕ:"ХТО ВИЩЕ ТОЙ І ЗАКАЗУЄ МУЗИКУ"ТАК САМО І В КИЄВІ, ТРЕБА БУЛО НАСТУПАТИ ЗВЕРХУ БУДИНКАМИ,ЩОБ УБИРАТИ СНАЙПЕРІВ,яКІ СТРІЛЯЛИ ПО ЛЮДЯХ З ДАХУ БУДИНКІВ!!!

ТД
Таки да

Бабці на задньому плані треба медаль дати :) http://coub.com/view/qz3e

Т
толік

де був праий сектор ясно всім, а от де був "афґанєц"???

W
Wolf

Слава Правому Сектору!!! Ганьба опиздиційним лідерам....

M
McMurphy

Маєте всі дякувати "Правому сектору" за то що вони зробили!!!! Вони основна рушійна сила революції, а не лідери опозиції, і вони віддали за неї найголовніше - ЖИТТЯ!!!!!

О
Олег

Зупинітся вже ПРу кінец Янику кінец це тільки питання часу нащо далі воювати та людей вбивати?Ой не подобаєтся мені той правий сектор вони ще біду нароблять

N
Nata

На мою думку народ уже добився певних уступок від влади. Значить не даремно боролися! Але чи є смисл далі все громити і ламати? А що далі?

П
партизан

А жид Яценюк не так давно сказав:" Що він скоріше отримає кулю в лоб,чим піде на уступки владі"ВЖЕ ПАСКУДА ЗДАВ МАЙДАН.

АД
Афганець до правого сектору

А де були ваші снайпера?Ви дебіли і вояки хуєві, стільки людей підставили!!!НЕ ЗНАЄШ ВОЮВАТИ НЕ БЕРИ ЗБРОЮ В РУКИ

Читайте також