Яценюк і Карасьов: Павла Балогу позбавили мандата через відмову працювати з Партією регіонів

17
7

Таке припущення озвучив Вадим Карасьов (у інтерв’ю агенції Інтерфакс-Україна) та Арсеній Яценюк (в ефірі телеканалу Інтер).

«Просто йде цинічний, відвертий і, безумовно, антизаконний тиск на незалежних депутатів-мажоритарників, щоб позбавити їх незалежності у своїх діях в парламенті в інтересах своїх виборців і примусити їх працювати не за мандатом своїх виборців, а виходячи з вказівок провладних сил», – наголосив Карасьов, додавши, що це безпрецедентний випадок, тому що рішенням суду, а не ЦВК позбавляються повноважень народні депутати, і це може трапитися з кожним.

Зі свого боку в ефірі телеканалу Інтер Арсеній Яценюк наголосив: «Один депутат, який вийшов з фракції Партії регіонів (Павло Балога, – ред.) – У нього відразу відібрали мандат. А другий депутат ... коли ми просили, щоб йому не видавали мандат, коли були порушення під час виборів, – вони йому видали мандат в обмін на вступ до Партії регіонів. Він не вступив – у нього відібрали мандат».

Коментарі

П
патріот

Я не можу зрозуміти, а для чого тоді Балога Павло вступав до Партії регіонів???? А як ПР висунула його кандидитом, і він пройшов у Верховну раду, тоді вирішив кинути ПР...це теж не чесно. Треба уже йти до кінця.

Р
Радар

До "Виборця": Ти скоро так само будеш за Ригів говорити паскудо, най лим ЦАРЯ твого ідола посадять, забігаєте ви ще мерзотники!!! Іді в маскву, давай - досвіданя!

О
Олександр

Пане Виборець. Слідкуючи за всіми Вашими коментами з тих чи інших подій, до висновку можна прийти одного: Ручний собака - це Ви!!! Сьогоні, завтра господар погладить Вас по "голівці" але... Чи не думаєте Ви що черга і до Вас може дійти (догавкаєтеся)? От тоді вже Ви, бродячий собака нікому не будете потрібен!!! Залишиться лиш одне - стерилізувати Вас!!!! ))))

Г
Гуцул

Для Виборця!!!пане Закурений ви не втомилися тут всю. Ніч писати херню?????Зрозуміло що ви відробляєте 30 срібних ІЮДИ від Данецьких але майте Совість Володимире хоча я про що говорю яка совість в члена Аннальноі партіі?????

В
Виборець

Той самий)) Ручний балогівський "політолог". Гавкає тільки коли господар дозволить))

С
СВІДОК

Це той Карасьов, якого беркутівці у масці проводиди до примфщення ОВК №71 вночі для консультацій?

В
Виборець

Партія регіонів вкотре ставить Балог на місце))) В принципі, партія влади просто показує, що вона може робити все, що завгодно... І ніхто їй у цій країні скоро не перечитиме. Лишилось тільки зі старшим Балогою щось зробити, але, думаю, саме таким способом до нього і підбираються

Читайте також