Яценюк прозрів і поцікавився, чому Крутяк досі очолює Закарпатську митницю

12
3

Це питання прем’єр підняв під час сьогоднішнього засідання уряду.

Глава уряду вимагає від  керівництва ДФС звіту щодо невиконання доручення щодо кадрової чистки серед закарпатських митників:

- Я прошу мені конкретно звіт, чому не виконано доручення з приводу того, щоб замінити весь склад Закарпатської митниці, - наголосив Яценюк.

Арсеній Яценюк також додав, що зміненим має бути весь склад митниці, включаючи нижні ланки:

- Верх міняється, а низ далі задіяний в усіх корупційних схемах, тому треба фактично змінювати повністю весь склад. Я тому прошу звіту від митниці про те, що зроблено по кадровому складу Закарпатської митниці.

Разом з тим, перший заступник голови ДФС Сергій Білан зазначив, що керівництво відсторонено на час службового розслідування.

Зауважимо, що як підтвердили Mukachevo.net в Закарпатській митниці, на час службового розслідування відсторонено Вадима Симчеру, який очолював Закарпатську митницю з осені 2014 року. Але за місяць до стрілянини в Мукачеві Закарпатську митницю тимчасово очолив Роман Крутяк, який досі перебуває на посаді в статусі т.в.о.

Mukachevo.net

Коментарі

Z
znaj

Все проще. 1-е убрать так называемые,,Очикованные показники-в Европе таковых не существует. 2е-ликвидировать ПЛАН по отстегиванию деньжат ,,СЛУГАМ НАРОДА,,,т.е НАВЕРХ. 3-е- Поднять зарплату таможенникам. 4-е изменить законодательство по лишению Пограничников права на всевозможные совместные огляды и т.д. Пусть ети ,,работяги,, занимаются своими прямыми обязанностями. И,самое главное, перестать обсирать ту службу,которая несет ,,золотые яйца,, в бюджет государства. А ,,ГОРЕ-РУКОВОДИТЕЛЯМ ГОСУДАРСТВА, перестать подавать пример в хабарничестве и коррупции в ОГРОМНЫХ РАЗМЕРАХ…

В
ваня

всю закарпатскую таможню под нож.набор новых людей.английских лордов.ура.бывшие идут на *уй в народное хозяйство.ура

ПБ
Про брехунів

Перший заступник голови ДФС Сергій Білан позабно бреше Яценюку, хабарник і контрабандист Крутяк повинен бути відстороненим, а це не зроблено. Чому? Тому що Крутяк - ставленик Насирова і Білана - щоб схеми контрабандні відлагодити і підімняти під себе

Читайте також