Яценюк: В Україні буде створено Антикорупційне бюро і реформується МВС

4
5

Про це прем'єр Арсеній Яценюк заявив на засіданні Кабміну.

За його словами, Рада прийняла розроблені Кабміном і президентом 5 законів антикорупційного спрямування.

"Тепер прийшов час для реалізації цих прийнятий законів", - сказав прем'єр.

"В першу чергу – створення Національного антикорупційного бюро і запуск його роботи. Друге - створення і запуск Національної асамблеї запобігання корупції", - додав він.

Яценюк нагадав, що МВС розробило стратегію реформування відомства в національну поліцію.

За його словами, серед іншого, будуть "ліквідовані радянські департаменти по боротьбі зі злочинністю і корупцією, які очолювали злочинність і корупцію".

Коментарі

З
Закарпатец

Яценюк приходить до лікаря: - Доктор, всі кажуть, що я тварюка Лікар, подивившись на нього, починає щось писати - Доктор, ви мені виписуєте рецепт? - Ні, це дозвіл срати на вулиці.

З
Закарпатец

Міжнародний консиліум лікарів-хірургів. Виступає американець: - Ми провели унікальну операцію: Пришили відірвану руку людині, і він зараз кращий баскетболіст NBA. Англієць: - А ми пришили одному англійцю ногу, і зараз це один з найкращих гравців Прем'єр - ліги. Російська: - А ми голову, так тепер він чемпіон світу з шахів. Українець: - А у нас один колгоспник потрапив під комбайн, тільки вуха і передні зуби залишилися, ну ми їх зліпили , так він тепер працює прем'єр-міністром.

СТ
суть то зрозуміла

бідняк і середняк красти права не має...і се уже не наші диктувуть а Європа...і ті ко назичив 300 млрд уе...які красно заробили "" наші олігархи...відмили чз шістьорок...за роки "незалежності".Путіну нич не світить на Україні...нас давно купили с патрахами...і діти і внуки довжни...коли Яценюк се повість...пуйде у хрущовку і здасть всьо што має(міг би кстаті...такий заробить)...вот туди будеме говорити про коррупцію.

В
Варош

Уже опубліковані ціни посад тих "борців з корупцією" од 50 до 100 тис. баксів. Щи їм придумайте "спец" прокуратуру і "спец" суди. всім машини, кабінети, секретуток і зарплату у 20тисяч. МВС, УБОЗ, СБУ, прокуратура, теперь комітет - ушиткі будть боротися.... У нас дармоїди порождають дармоїдів

Л1
лем 1 но

коррупція начинаться з 7 значних сум......а за 10 тисяч рублів при союзі була "вишка" всі майже забули про Будинок профспілок...сама пуста організація яка мала би...короче Бог не прийде палицьов бити...ФБР вам у поміч.

Читайте також