Яценюк запевняє, що проходження українцями держкордону займає максимум 10 секунд

2
16

Глава Уряду стверджує, що саме такий час потрібен прикордонникам, аби перевірити паспорт людини, що перетинає межі країни.

«Починали ми з того, що ще два роки тому пройти через державний кордон займало мінімум дві хвилини. В силу нових технічних можливостей Державної прикордонної служби і запровадження практично безконтактного методу спілкування з прикордонником, коли паспорт перевіряється електронною системою, прикордонник зразу отримує дані, з двох хвилин цей час скорочений максимум до 10 секунд», - зазначив Арсеній Яценюк.

Прем’єр особисто перевірив роботу автоматизованої системи перевірки документів. Процес сканування паспорта та проходження паспортного контролю зайняв кілька секунд, повідомляється на офіційному Урядовому порталі.

Попри такі оптимістичні заяви прем'єра українці мали змогу на власному досвіді протягом тільки літа, сезону відпусток, переконатися, що перетин українського кордону в межах зокрема Закарпаття займає в сотні рази більше, ніж 10 секунд. Шалені кількакілометрові черги на 3-4 години - ось як можна охарактеризувати перетин кордону в останні кілька місяців.

Mukachevo.net 

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

Z
Zoltan

Согласен с Максом. Раз в месяц переезжаю в Венгрию. К нашим почти нет никаких претензий. А чтоб потом пройту этих жалких 150 метров, понадобится 3-4 часа. Однако "спасибо" можем сказать только самим семе: мы - точнее наши "торговцы" с сигаретами, с горючим - испортили репутацию всех граждан Украины. Для сравнения: иногда пересекаю венгеро-сербскую границу, которая такая же внешняя граница Евросоюза, как наша. Проезжаю в обе стороны в среднем за 10-15 минут.

М
Макс

на вихідних перетинав венгерський кородон. Мушу сказати, що наші досить швидко пропускають...20 хв туда і 15 назад, а вся затримка у венгрів, які як дурні перевіряють кожну машину на вміст сигарет.

К
Клим

Пиздить Сенька як завжди.

ПR
Пецька Roshen

А шо не так, біжиш скоринько через "зільонку" , якраз маєш вкластися в 10 секунд)

КЗ
Кролик здурiв!

Тримайте психа!!!!

К
короп

шо ся возмущаете?менше треба было городини ,мости а пам"ятники перекрашовати и вышиванки одягати,а протестовати...а типир уже пизно язиком молоти...заяць буде грати,а ви танцювати...гопака!

ДЧ
доШановні, читайте правильно!!!

Боже,який ти вумний!

R
Romari0

З дипломатичними номерними знаками це може й ближче до правди, 4 осіб на румунському кордоні за хвилину провірили. Хоча якраз саме там було найбільше скарг на затримки з боку румунських поліцаїв.

ШЧ
Шановні, читайте правильно!!!

Люди добрі, він не бреше, а каже правду. Читаємо: "...саме такий час потрібен прикордонникам, аби перевірити паспорт людини, що перетинає межі країни..." Тобто, провести паспортом по сканеру, почекати результати з бази і вдарити, якщо все Ок, печатку. І все - вільний. АЛЕ про митників він нічого не казав!!! Вот де собака зарита... Митники починають відкривати багажники, салони авто, копати по колесах, світити ліхтариками у бардачок, заглядувати у вихлопну... перебирати особисті речі в чемоданах... А ще до і після "огляду" перекурити, випити каву... і маємо в результаті 3-4 години. До речі, контрабас і так іде :))) і гроші з бусиків і так збирають...

В
ваня

бiда в тому, що нами керують такi дебiли як Кролiк-Сеня.цього хворого взагалi би не треба було б сприймати всерйоз, але бiда бо вiн PRIME MINISTER.а взагалi якщо дивитись обэктивно,все що вiн каже - це повний абсурд.я би порадив йому консультацiю у психiатра, всеж вiн подii на Майданi пережив,мало що в головi могло зрушитись!

Д
двомовний

Наступила пора осенняя, Всё видней обострение Сенино... Для перетину в нас держкордону 10 сек. вистачить лиш г*ндону.

К
кордон

для зайця може и 10секунд,а для простого чолов"яги 10 годин....

1
123

Люди йому давно в психушці місце! Хто керує країною ? Я сам працівник прикордонної служби.....

Ю
Юрій

Кокаїн у Кролика перший сорт!

0
007

Такі,як він-ще і забагато,хотя "шенгенівці"могли б провіряти на ОБРІЗАНІЄ.

Читайте також