Явка на довиборах у Закарпатську облраду сягла 42%

10
3

Менш ніж за дві години в п’яти одномандатних мажоритарних виборчих округах краю завершиться голосування на проміжних виборах депутатів Закарпатської обласної ради.

За даними представників Єдиного Центру, що перебувають на виборчих дільницях, станом на 20.00 явка виборців по області перевищила 42%. Отже, за дві години до завершення волевиявлення за кандидатів у депутати облради проголосувало 49 тисяч закарпатців.

Найбільш активними є виборці у Мукачеві (ОМВО №5) та на Ужгородщині (ОМВО №51). Там на виборчі дільниці прийшло 48 відсотків місцевих мешканців.

Явка виборців станом на 20.00 у ОМВО № 22 (Виноградівщина) – 31%; ОМВО № 29 (Іршавщина) – 45%; ОМВО №36 (Мукачівщина) – 40%.

Коментарі

А
АНТИПІЦЦА

ПІЦЦА ПРОГРАЕ ТАКСІСТАМ У ВИНОГРАДОВІ ПОРА БИТИ ЕБАЛО ОДИН ОДНОМУ

АЖ
Анти Жалыва

Вы посмотрите как в Виноградове масово таксисты развозят людей- и они же говорят что Ивашко пройдет- это маразум, куда мы катимся, админресурс, давление, куда мусора смотрят.......

П
п

Немає такої явки, ви подивіться як розвозять людей по дільницям, як члени ДВК видають бюлетені посторонім людям без документів, ще такі вибори не бачив, це жах, куди ми котимось...

Читайте також