Ідеальне тіло — оптимальний набір спортивного харчування для чоловіків

34
0

Домогтися високих результатів в спорті - мета кожного спортсмена. Однак на це потрібно чимало зусиль і часу.

В першу чергу потрібно дотримуватися режиму харчування і тренувань. У раціоні має бути багато білка - він незамінний при наборі м'язової маси і сушінні тіла. Також для підтримки організму варто приймати спеціальні вітаміни і мінерали. Оскільки все це отримувати зі звичайної їжі буває проблематично. Тоді і приходять на допомогу продукти спортивного харчування - вони включають в себе всі необхідні спортсмену елементи і допомагають отримати бажане тіло в рази швидше.

Набір маси

Для збільшення мускулатури поєднуйте високоінтенсивні тренування з правильним харчуванням. Воно ж має включати в себе і такі добавки:

  •  гейнери;
  •  протеїнові суміші;
  •  протеїнові батончики;
  •  вітаміни і мінерали для спортсменів;
  •  амінокислоти BCAA.

Зокрема, купити все це можна в магазині спортивного харчування Real-Food (real-food.com.ua). Далі атлетам важливо дотримуватися правила прийому - тоді м'язова маса буде швидко збільшуватися. До того ж, продукти спортивного харчування допомагають зняти втому і відновити запаси енергії після інтенсивних навантажень.

Сушка тіла

Для формування ідеального тіла атлети вдаються до сушіння - вона допомагає підкреслити рельєф м'язів за рахунок спалювання жирових відкладень. Як правило, здійснюється це за допомогою суворої білкової дієти. Акцент робиться на зменшення кількості спожитих вуглеводів. Жиру при сушці уникати не варто, він повинен бути присутнім в раціоні спортсмена. Також можна вживати добавки, що містять вітаміни і мінерали, для поліпшення самопочуття. Це додасть сил як в спортзалі, так і на роботі. Однак перед тим, як почати сушитися, потрібно ретельно продумати харчування - заздалегідь купите спортивне харчування жироспалювач, які підійдуть для вас.

Спортивні вітаміни для чоловіків

При великому навантаженні людині потрібен додаткове джерело поживних речовин. Часом атлет не може отримати норму, навіть якщо і добре харчується. Тоді варто звернути увагу на вітамінно-мінеральні комплекси. Зокрема, показання до їх застосування наступні:

  • втома і слабкість, яка спостерігає протягом довгого часу;
  • відсутність видимих результатів;
  • необхідність підтримки організму.

При цьому підбирати вітаміни потрібно в залежності від статі. Для жінок і чоловіків є свої норми, які визначають концентрацію корисних речовин і їх склад. Зокрема, добре зарекомендувала себе лінійка такої продукції від Optimal Nutrition.

Що потрібно для ідеального тіла?

Для формування відмінною фігури потрібна серйозна робота над собою. Проте не варто покладатися тільки на тренування, варто подбати і про додаткові препаратах спортивного харчування. Тоді потрібний ефект можна отримати швидше. Протеїнові суміші і вітамінні комплекси можуть значно поліпшити і самопочуття, і результати.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також