Ідеальний 9-етапний догляд: щоденна б'юті-рутина

31
0

Недостатньо мати хороші косметичні продукти: щоб вони були ефективними, їх також необхідно наносити в правильному порядку

Кількість етапів буде залежати від вашого типу шкіри, складу доглядової косметики, а також часу доби.

Крок 1. вмивати обличчя

Вранці і ввечері процедура очищення однакова, але може незначно змінюватися, якщо необхідно зняти макіяж. Розглянемо варіант очищення без косметики:

  • Сполосніть обличчя водою.
  • Збийте невелику кількість м'якого засобу для чищення в долонях. Злегка натискаючи на шкіру, помасажуйте її протягом хвилини.
  • Обполосніть руки і обличчя, поки не видалите гель або пінку разом із забрудненнями.
  • Обережно промокніть шкіру м'яким рушником.

Головне -використовувати якісні Догляду кошти. Ізраїльська косметика для обличчя від бренду Christina - це професійні продукти, які вибирають косметологи і дерматологи. В асортименті є ніжні гелі для вмивання для різних типів шкіри, покликані подбають про її здоров'я і не порушать pH.

Крок 2. Тонізуємо шкіру

Якщо ви використовуєте тонік, наносите його відразу після очищення. Якщо засіб має відлущуючий ефект, тобто видаляє омертвілі клітини за допомогою таких інгредієнтів, як гліколева кислота, використовуйте його тільки на ніч. Зволожуючі формули можна застосовувати два рази на день.

Крок 3. Наносимо сироватку

Ранок - прекрасний час для сироватки з антиоксидантами, наприклад, висвітлювальний з вітаміном С. Це пояснюється тим, що дані речовини захищають шкірні покриви від вільних радикалів, з якими ви будете стикатися протягом дня.

Ніч - хороший час для зволожуючою сироватки з гіалуроновою кислотою, яка допомагає шкірі відновлюватися вночі.

Крок 4. Точково обробляємо шкірні висипання

Засоби від прищів рекомендується застосовувати тільки на ніч, коли організм знаходиться в режимі відновлення.

Крок 5. Зволожуємо

Зволожуючий крем не тільки насичується шкіру, але і фіксує всі інші верстви нанесених раніше продуктів. Для ранкової б'юті-рутини пошукайте легкий лосьйон, в ідеалі з SPF 30 або вище. Увечері можна віддати перевагу більш густому крему.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також