Ідентифіковано 11 загиблих бійців 128 бригади

19
15

Днями зусиллями "Офіцерського корпусу" їхні тіла були доставлені до Дніпропетровська, повідомив Ігор Боринський.

Він зауважує, що більшість загиблих вже передані рідним та поховані з почестями.

Зауважимо, що 128 бригада, яка зараз мужньо тримає позиції в районі Дебальцева, у мирний час дислокується на Закарпатті.

Список бійців 128-ої бригади:

Іткалюк Юрій
Денисів Ігор Іванович
Охмак Іван Миколайович
Чумак Віталій Миколайович
Вергал Віталій Миколайович
Слонскій Анатолій Володимирович
Орляк Олександр Володимирович
Полупанов Володимир Іванович
Мартиненко Олександр Євгенович
Палау Андрій Йосіповч
Кравченко Віталій Олегович

Мукачево.Net

Коментарі

З
ЗНАЮ

Там все дуже погано... Я теж вірив що все добре нічого нема, а все було на стільки погано, самий АД! :( Розмовляв з волонтерами що 200-ми займаються, кажуть що там все дуже ганебно... А ще дуже погано те, що нащі уебани що тут сидять у бригаді, хер кажуть за всіх загиблих... Хочу ВАм сказати що є дуже багато загиблих з нашої бригади але за них ніхто навідь батькам не оповіщає... Хочу сказати ще одне мій брат самий молодший у підрозділі був з ужгородс.батал.128 бригади пропав із связі 5 лютого, і ніхто крім нас самих (родичів) його не хотіли шукати а леше констатувалу що- помер... А де він, що він?... Шукайте самі... Знайшли лиш вчора в Днепрі... Хоч він був сам не з закарпаття, стояв до останнього за нас в наші славнозвісній 128 бригаді на смерть під тим єбаним Рєдкодубом...:( Ганьба нашому керівництву! Хочу щоб всі знали всіх ГЕРОЇВ: Його звали мол.с-т РЯБКО МАКСИМ ОЛЕКСАНДРОВИЧ йому було лише 22 рочки загинув 07.02.2015р... ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

Ж
Женька

Нехай земля їм буде пухом!Щирі співчуття рідним і близьким.Їхня смерть на руках нашої влади,точніше бездіяльності нашої влади.

Z
Zoltan

Ответ для Ивана. Черчиль сказал: смерть одного человека - это трагедия, смерть сотни, тысячи людей - это статистика...

Д
Дримба

ТУрчинов, Яйценюх та Пораженко - найбільше зло на Україні

Ш
Шонi

Якщо не домовляться в Мінську наших точно замiсять в Дебальцевському котлі

Я
Я...

Бiднi хлoпцi ...втратили життя за долбаних олiгархiв...

К
Кунь

Тать міністер оборони нись казав ош ниякого котла ніє!!! Щез би і тот міністер!

О
Оросвейг

Тадь телевызор каже, ош ми каждий день б'єме по 100-200 сепаратистів, танки од них забираєме. У нас вртат нема, лем пару подрябаних, зеленков мастять. Волонтерка Таня Дюрдь пише на ФБ "Наші і із голими автоматами їх переможуть. Зараз наші гонять їх удсіть ги свинів в сарай"

Ш
Шонi

Залишилися наші хлопцi одні - нікому вони не потрібні, треба якось їх визволяти

Ш
Шонi

Знову спiлкувався з хлопцями з 128 Бр. - сотні трупів та поранених, все навколо горить і вибухає , допомоги постачання немає, нас кинули як в аеропорту.Два наших полковника намагалися прорватися з котла на бронетранспортері - обидва загинули. Сидимо в притулках не вилазимо, молимося - одна надія на господа нашого.

П
Путиноид

Вперёд за метрового карлика: ГАВ, ГАВ, ГАВ. паРашка только чесная и справедливая, а остальные вокруг - жиды и фашисты!! слава мокшотатарско-ордынокаганатскому отродию! Низький уклін, Вам Хлопчики - Вічна Слава Вам - Героям України, а воно нехай гавкає, скоро завиє...

В
Вася

не Палау, а Палай...він з ужгорода...земля вам пухом, слава героям!

.
........

З тих 31 11, а може більше 128 бригада.

Л
лоці

Для ІВАНА-бригада дислокується в Мукачеві,а військові можуть бути з інших міст області,чи навіть України...ЗЕМЛЯ ВАМ ПУХОМ,БРАТЧИКИ...

І
Іван

1 боєць загинув - ховає ціле місто. Загинуло 11 біційв - вже тихенько закопали, без зайвого розголошення. Це як розуміти?

Читайте також