Ігор Стрічик очолив Чопську митницю

20
8

У вівторок, 8 квітня його було призначено виконуючим обов'язки відомства.

Наказом Міністерства доходів і зборів України від 7 квітня 2014 року виконання обов’язків начальника Чопської митниці Міндоходів покладено на Стрічика Ігоря Павловича, повідомляє інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

Його попереднім місцем роботи була на пості «Вилок», що на кордоні з Угорщиною в межах Виноградівського району. Начальником пункту пропуску його було назначено у 2013 році.

Мукачево.net

Коментарі

К
королево

Як так, при Янику був на Вилку, а зараз у Чопі, а де люстрація взяточників, чи він при старій владі взяток не брак. Абсурд. Ко му порішав, опять хустські, раніше все рішали через Мукачево, а зараз Хуст. Ось і весь результат революції.

1
123

Люстрація))))))))), можлива після кастрації нової влади.

А
Андрейчук

Та то зашитий алкаш, з ним за бутилку можна буде вирішити любе питання

С
Стрічик

Тішмося Львівці

П
Перевізник

Колись брали на кордоні ,тепер дуже хочуть но ми не даемо ,не звикли на таке наші митники.хто не дае взятку зразу питають як фірма називається ?????? Кажуть шо таких запамятають ,незнаю що цим хочуть сказати!!!!!!!! Так що Ігорчику наведи там порядок у себе а то і тебе скотчом повяжемо !!!!!!ми не стали дуже чесні а просто нема з чого ділити на взятку все автобами зйідають за які ми платимо у евро і солярочка 1літр на 4гривні подорожчала а ставки за перевезення у гривні плотять за минулорічними розкладами дальше проста математика --------

К
Контрабандист

Вітаємо, давно чекали, касиром і кадровиком тепер точно буде Пересоляк, а заступником Сашко Андрейчук,шикуйтесь в чергу митники

М
МЫ

СТРАШНО ДЬЯВОЛ ИССУС ИДЁТ !!! ГРОМАДА ЗАКАРПАТТЯ 25 АПРЕЛЯ ВОЗЛЕ ОДА В УЖГОРОДЕ БУДЕТ ПРОВЕДЕНА АКЦИЯ "УКРАИНА БЕЗ ЯНКОВИЧА , ЗАКАРПАТЬЕ БЕЗ БАЛОГ " МЫ ИДЁМ К ТЕБЕ МРАЗЬ!!!

!!
! ! !

Не будет, найдутся проплаченные и устроят скандал-люстрацию.

Читайте також