Ігоря і Ренату поєднало прагнення захищати Україну: історія подружжя військових Закарпатської бригади

772
0

15 травня в Україні відзначають День сім’ї. Одним із символів цього свята для 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади є подружжя Ігоря та Ренати Борисових — військовослужбовців артилерійського дивізіону.

Історію подружжя військових розповіли на сторінці Закарпатського легіону у Facebook.

У 2014 році, одразу після початку АТО, Ігор прийшов у військкомат і став на захист України. Через три роки хлопець обрав для себе як фах причіпну артилерію 128 ОГШБр і від солдата швидко доріс до сержанта.

"Зараз боєць обіймає посаду головного сержанта артилерійського дивізіону — одного з найефективніших підрозділів гірсько-штурмової бригади", — йдеться у повідомленні.

Рената, маючи освіту політолога і захоплюючись спортом та живописом, теж вирішила піти в ЗСУ. Її посада — командир обчислювального відділення артилерійського дивізіону.

"Пані молодший сержант влучно стріляє зі стрілецької зброї, вчиться керувати безпілотником, вміло визначає установки для стрільби та є незамінним помічником старшого офіцера батареї при виконанні бойових завдань", — додають на сторінці 128-ї бригади.

Ігор та Рената одружилися в липні 2020 року. Сім'я військових виховує донечку Мілану, а Рената паралельно продовжує вдосконалюватися і працювати над підвищенням професійної підготовки.

"Подружжя військових поєднали прагнення захищати суверенітет України та спільна мрія, щоб війна закінчилася перемогою України. Рената та Ігор для цього докладають максимум зусиль", — йдеться на сторінці Закарпатського легіону.


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також