Ігровий слот, що викликає прилив ностальгії

12
0

Для багатьох сучасних гемблеров компанія Ігрософт асоціюється зі старими і дуже душевними відіслати, які колись були популярні в фізичних ігрових залах.

Сьогодні ж контент від Ігрософт користується величезним попитом в онлайн казино, а значить гра робилися на совість і завжди залишаються актуальними.

Серед фірмових розваг Ігрософт представлений слот Полуничка. Вона має цікавлюся і досить веселу тематику, дозволяє гемблер розслабитися і відволіктися від турбот і отримати максимальне задоволення від ігрового процесу.

Про що розповість Полуничка?

Автомат Fruit Cocktail грати дозволить на тлі дуже цікавого фруктового сюжету. Фруктова компанія зібралася у Полунички в гостях для того, щоб закотити гучну вечірку біля басейну. Власне, такий сюжет і стане основною ігрового процесу. Гемблер зможуть зарядитися позитивом, а візуальна складова цього автомата допоможе налаштуватися на продуктивну гру. графіка виявилася яскравою, а вся ігрова символіка має тематичний вигляд. Просте, але доречне звуковий супровід дозволить підкреслити основні дії гравця.

Технічна сторона і бонусні додатки

Якщо подивитися на основні параметри слота, то вони здадуться простими. Тут є 5 барабанів і 9 ліній, передбачаються широкі діапазони ставок і є автоматичний і ручний режими запуску. Ігрова символіка включає в себе як стандартні елементи, так і бонусні. Вони відповідатимуть за побудову призових комбінацій в більш частою послідовності, а також за запуск бонусного рівня. Такий рівень має свої правила і дозволяє отримати додаткові виграші. Автомат не позбавлений і ризик-ігри, де гемблер зможуть поборотися за подвійні виграші.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також