Ілон Маск став найбагатшою людиною світу

9
8

Засновник компаній Tesla та SpaceX Ілон Маск став найбагатшою людиною світу, обійшовши власника Amazon Джеффа Безоса.

Як повідомляє Bloomberg, станом на 10:15 за Нью-Йорком (17:15 за Києвом) завдяки подорожчанню акцій Tesla статки Маска зросли до 188,5 мільярда доларів. Завдяки цьому він обійшов Джеффа Безоса, який був найбагатшою людиною світу з жовтня 2017 року.

Як зазначає видання, за останній рік статки Маска зросли на 150 мільярдів доларів, насамперед завдяки стрімкому здорожчанню акцій виробника електрокарів Tesla — на 743%. Bloomberg припускає, що це — найстрімкіше збагачення людини в історії.

Натомість Безос втратив частину своїх акцій Amazon після розлучення. А ще він у межах благодійності подарував свої акції на суму близько 680 мільйонів доларів.

Сам Маск вже прокоментував своє лідерство у Twitter. Він написав: «Так дивно». І потім додав: «Що ж, повертаємося до роботи...».

Загалом, за інформацією Bloomberg, минулого року статки 500 найбагатших людей світу зросли на рекордні 1,8 трильйона доларів, або на 31%.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

НР
Наньо рема

Маск-це продукт госдепа, такий самий, як i Бiл ГеЙс !

П
Путин

да ладно? А сколько у него вагнеровцов? сколько терактов за спиной, сколько миллионов людей чертыхаются и плюются проклиная чуя его имя? То то же...

В
Виндия

Необходимо достичь того, чтобы кроме нас, во всех государствах были только массы пролетариата, несколько преданных нам миллионеров, полицейские и солдаты... Нас будет окружать целая плеяда банкиров, промышленников, капиталистов, а главное — миллионеров, потому что, в сущности, все будет разрешено вопросом цифр.

Ф
Ф

Джобс здох і айфономані з ним зтухла. ІЛЛОН Маск красавчик Старався і типирь майе безплатну рекламу крапка

ВІ
Віктор Іванович

У мене чотори кордона, розсмішили! Влада і органи в жебільові! Ілон Маск ха ха ха

ДН
До нижнього допису

..... 2021 ,

Ю
Ю

Знае добре сша скiльки коштуют i яка вiртуальна цiна цим Акцiям!!! Наприклад роки: 1929, 1970, 2008 !!

Т
Тт

Найстрмкіше збагачення людини в історіі робиться в ключарках

Читайте також