Імідж Ужгородові псує водопостачання за графіком,

15
1

низький рівень культури обслуговування у закладах міста тощо

Про особливості літнього туристичного сезону, запровадження нових туристичних продуктів в області та якість послуг для гостей Закарпаття йшлося на черговому засіданні Ужгородського прес-клубу.

Як розповів голова Правління, генеральний директор ВАТ «ГТК „Інтурист-Закарпаття» Олександр Доктор, ужгородські готелі були повністю заповнені вже на травневі свята та у дні цвітіння сакур (номери готелю «Закарпаття» були заброньовані ще з березня). Проте імідж містові серед туристів псує ужгородське водопостачання за графіком, низький рівень культури обслуговування у закладах міста тощо. На це скаржаться адміністрації усіх готельних комплексів.

«Інтурист-Закарпаття» закликає область активніше розвивати туристичні продукти, щоб було більше мотивацій для туристів відвідати наш край. У свою чергу «Інтурист-Закарпаття» цього року безкоштовні рекламні тури для для 73 туристичних фірм із Мінська і Бреста, у результаті чого в області вже побували 7 туристичних груп( близько 300 осіб) із Білорусії. Крім того, з ініціативи та за сприяння ГТК було організовано пленер художників на озері Синевир. Створені там полотна можна оглянути у краєзнавчому музеї, 38 робіт готель викупив для своїх номерів. Узагалі у планах ГТК — оснастити кожен номер готелю картинами закарпатських художників до 30-річчя готелю, яке святкуватимуть вже у наступному році. «Ми позиціонуємо «Закарпаття» як арт-готель європейського рівня, — розповів Олександр Доктор. — Крім того, нещодавно ми запустили першу в області Програму лояльності для постійних клієнтів готелю. Зупинившись у нас, гість стає учасником програми і у наступні рази отримує знижку аж до 15 %». Нещодавно у готелі запрацював номер класу «еліт» — «Княжий», проживання у якому коштуватиме 550 грн. за добу. З початку червня у готелі припиняє роботу нічний бар, що, за словами О. Доктора, створював закладові антиімідж. Наступного тижня запрацює найбільша в Ужгороді тераса. А до 2012 року заплановано збудувати на території готелю розважальний центр з ресторанами, бутіками, кінотеатром на 5 залів, 3-поверховим паркінгом.

За словами О. Доктора, туристи найбільше полюбляють цікавинки. Останнім часом особливою популярністю користується т.зв. «Винний шлях», розроблений Асоціацією виноробів краю. «Добре й те, що Дні закарпатських міст відтепер святкуються тижнями і це дуже позитивний крок у розвиткові туризму, — каже О. Доктор. — Під такі події ми можемо запрошувати туристів з різних країн та областей України».

Щодня у готелі «Закарпаття» проживають щонайменше представники 10 різних національностей. З початку року тут побували вже громадяни 139 країн світу. За спостереженнями О. Доктора, в середньому щогодини 7 людей фотографуються біля скульптури крилатого ведмедя з бронзи,  встановленого перед входом до готелю минулого року, інформує прес-клуб реформ

Коментарі

С
Соня

Поки буде мером Ратушняк ,вода буде за графіком або в деяких районах міста взагалі не буде.Мер не вболіваэ за містоюЙому аби набратись на усе життя.

Читайте також