Імпорт газу через Словаччину в Україну збільшився майже на 60%

5
11

Такі оперативні дані від оператора газотранспортної системи Словаччини компанії Eustream.

Згідно статистичних даних, Україна збільшила імпорт природного газу через територію Словаччини по газопроводу "Вояни-Ужгород" на 58,4% або на 1,411 млн куб. м на добу до 3,826 млн куб. м на добу, починаючи з 16 квітня.

Тільки з 1 по 17 квітня через Словаччину, за оперативними даними Eustream, було імпортовано 46,016 млн куб. м газу.

Про це інформують Українські новини посилаючись на дані словацької газової компанії Eustream. 

Коментарі

Т
толе

Хошь печеньку, свинья русофобская?

Т
толя

Австралия далеко , но зжиженный танкерами продавать будет . Но главные для вас враги , Персы . Уж они то своего не упустят . Изголодались то от санкций . Будут продавать бочку и по 10 БАКСОВ . Вот где ЗРАДА . Мабуть прийшов вам час вчитись в ІРАНЦІВ , ЯК МОЖЛИВО ВИЖИВАТИ ДЕСЯТИЛІТТЯ ПІД САНКЦІЯМИ , і не вживати алкоголь - ЭТО ЖЕ УМУ НЕ ПОСТИЖИМО .

Д
Добрый

Толян просто красава. Упёрт не по детски! Или школу заканчивает или птушник. Толян! А как работает " Зброя масового поневолення типу СЛОВАЦКИЙ ПРИРОДНЫЙ ГАЗ ". Цеж зрада. Мабуть пришло время перейти на австралийский незалежный газз!

Т
толя

Та заспокійтесь вже кацапчуки . Зброя масового поневолення типу РУССКИЙ ПРИРОДНЫЙ ГАЗ , вже не діє . ВСЁ РЕБЯТА , ПРИЕХАЛИ ...

Д1
для 16:43

Хлопче ти дурний? Почитай словацькі інтернет-ресурси. Там даже не скривають то, що газ руський. Словакам насрати, що там за проблеми у українцю з руськими. У них непоганий прибуток на дурних хохлах. А ти Толян-дибілян,дале живи ілюзіями.

ДТ
для толі

Кіть не руський, тоді чий? :)) У Татрах є газові родовища :) Толя та ти точно якийись тормоз.

Т
толя

Інфа одна , купують дешевше . І не російський . Це величезний промах МАТУШКІ , хотіла дуже багато , придется довольствоваться малым . Втратити найбільших покупців як Україна , Турція - ЭТО УМЕТЬ НАДО .

B
betonus

Це ж треба, пропустити газ через усю територію країни до Словаччини, а потім звідти обратно по всій країні.

Д1
до 14:28

Толян ти ідіот. Купують російський газ через посередника, який накидує 20 $ за кожні 1000м3. А таким як ти мудакам впарюють мантру "ми не купуємо газ від окупанта". Інфа у відкритому доступі на словацьких сайтах.

Т
толя

І добре зробили , що не купують у ОКУПАНТА енергоносії .

:
:-)

В заголовку потрібно првильно писати -"імпорт російського газу через Словаччину". Словаки мають непоганий гешефт на цьому. А Україна,як і все,обманює саму себе.

Читайте також