Імпорт в умовах війни: як змінилися логістичні потоки

4
0

У часи енергетичної нестабільності, постає розумне питання про те, яка буде зима та як готуватися до можливих викликів цього періоду.

У зв’язку із цим, суттєво збільшився попит на імпорт енергогенеруючих та енегроакумулюючих пристроїв, розповідає Тетяна Дмитрук, директорка міжнародної логістичної компанії Fialan.

Компанія Fialan, одна з небагатьох, яка транспортує енергогенеруючі та енегроакумулюючі пристрої в окремому контейнері та головне закриває експорт виробнику. Одним із важливих аспектів, які відділяють компанію від інших гравців на ринку, є її здатність транспортувати будь-які різновиди енергогенеруючі пристрої, дотримуючись усіх необхідних правил безпеки з найвищим ступенем надійності. Доставлення їх — це нелегкий процес, який вимагає найвищого рівня відповідальності та професіоналізму.

Так з огляду на специфіку таких вантажів, а саме їхню схильність до впливу зовнішніх чинників, ми здійснюємо перевезення носіїв тільки в окремих контейнерах. Крім того, щоб уникнути пошкоджень приладів під час доставлення, Fialan приділяє особливу увагу їхньому пакуванню, надійній фіксації в контейнері та вантажно-розвантажувальним роботам.

Наша компанія відновила програми підтримання своїх клієнтів, оскільки ми вважаємо, що надання допомоги економічній галузі є не менш важливою складовою нашої перемоги.

Ми пропонуємо:

  • Перевезення вантажу з Туреччини за ціною $1,5/кг;
  • Безплатні ЗЕД консультації;
  • Знижка $100 на перше замовлення та тощо.

На логістичному ринку ми продовжуємо працювати у звичайному режимі, забезпечуючи надійне доставлення товарів. Для цього Fialan постійно розглядає різні можливості налагодження логістики, активно шукає нові порти та шляхи оптимізації логістичних процесів. Експерти компанії мають багаторічний досвід у міжнародних перевезеннях, пошуках постачальників та виробників.

Однією з наших нових ініціатив є розвиток напряму логістичного консалтингу. Ця сфера є порівняно новою на українському ринку, тому ми сподіваємося, що вона здобуде популярність поміж бізнесів. Консалтинг дає змогу докладніше розібратися в ринку та більш широко відкрити нові можливості для розвитку бізнесу.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також