Інавгурація Володимира Зеленського (ТРАНСЛЯЦІЯ)

10
15

Сьогодні, 20 травня о 10:00 годині відбудеться інавгурація новообраного президента Володимира Зеленського.

Згідно з попередньою програмою, яку опублікувала Радіо Свобода, з 10.00 до 11.00 Зеленський візьме участь в урочистому засіданні Верховної Ради України з нагоди складення присяги президентом України українському народові.

З 11.05 до 11.20 президент Зеленський братиме участь у церемонії представлення командувачів видами Збройних сил України та в церемонії підняття державного прапора України.

З 11.20 до 11.50 відбудеться вітання президентом України Володимиром Зеленським та пані Оленою Зеленською глав іноземних делегацій.

На 12.00 – 13.30 планується участь президента України Володимира Зеленського у прийнятті для глав іноземних делегацій з нагоди вступу на посаду.



Коментарі

1
19,з4

Травневийдаун,це по твоєму зграя.Але дякуючи старій владі відбулись чесні вибори.Ніхто нікого садить не буде.А хіба є душа у комсомольця,ти здурів.По індексу Bloomberg Порошенко за президенство втратив 40% своїх статків.Скоріше ти будеш співати МУРКУ,ніж будуть серйозні посадки.

Т
туй

ни розуміву який смисл нити про нового преза херові речі кіть нам щи з ним жити 5 років. замість того оби робити шось полєзноє для себе

Т
Троцкій

Ойой. В отому будинку в Криму чомусь інші квартири були втричі дорожчі, чим Вовина.

Ф
Фівгар

Майдашоні, яке тобі в біса діло до України? Сидиш собі в Кацапії разом з лисим дурником Гецком, то і сиди мовчки.

М
Майдаун

Троцкій не тупи.Коли строївся отой комплекс,ціни за квартиру були на рівні 160 тис.$.Це вже подорожчали. Так,што глядай другі статті.Та бог із нею з квартирою.Порох має маєток у стилі америцького Білого Дому і гектарами землі навколо нього.Але на фоні обкарадання держави йому це і не ставлять у вину!Це при тому,що порох постійно при владі.Це не корупція,це ганстерство проти країни! ЗЕ,допоки не порушив ні моральні ні юридичні закони.Знаєш, ош пси пороха,такі,як ти, винюхали би. Що далі буде,побачимо.Душа ся радує коли зграя порохова тихенько сидить в сторонці,а співати душа буде,коли ця зграя буде тихенько сидіти,мотаючи строк!

Т
Троцкій

Та прям не вкрав. Купив панську квартиру в новобудові Ялти за третину ціни. За красиві очі і хрипкий баритон? Ухиляння від сплати податків, нормальна стаття КК України.

М
Майдаун

Троцкій, ЗЕ нічого не вкрав,а створив.Можливо втік від оподаткування в офшори,можливо.Але ота “с..а” порох крав заводи,фабрики,а влізши незаконно у крісло Президента почав обкрадати весь народ і Україну.Збагатився в 95 раз,а народ збіднів,щонайменьше в три рази,а то й більше. Різницю відчуваєш!? Троцкій,коли будеш смоктати, користуйся язиком,а не мовою.

ДТ
До троцького

Заспокiйся! Цим дрочерам на зеленського та петi нiчого не об’яснити ! Однi , вже, побачили, що петя г@вно, пройде 1 рiк i дрочери на пана зе побачать, що зе таке саме гавнецо, як i порох, а може ще гiрше! В нашем деле -главное терпение !

Т
Троцкій

Знавцям біографії ЗЕ доповідаю. І у Вови і у Петі є закордонні офшори. І у Вови і у Петі є бізнес в Росії. І У Вови і у Петі є майно (вілли,квартири) , яке вони "скромно" не вказали в деклараціях.

ДИ
до Ивана Ив

Что украл Зеленський.? 73% -быдло ? Порохобот ты немытый.

М
Майдаун

Троцкій,коли ти на пецу яйця ся зварять! Иван Иванович,та чи много порох народу давав? Укопкав наруд за границю гастарбайтерувати і ржучи назвав “безвізом”!Тулько надавав порох,што сталисьме самі бідні в Європі.А при Януковічу булисьме на рівні румун. Кіби порох робив помилки,то не так би страшно було.Но він паскуда не тупий і робив свої злочини свідомо! Якщо пороха і шоблу вдасться одогнати з України,а в і деалі посадити,то буде на благо державі!

Т
Троцкій

Коли вже будемо ділити гроші олігархів? https://www.youtube.com/watch?v=mPknV2foGb8

ИИ
Иван Иванович

Быдло захотело, быдло получит... Правда через пол года год начнут ныть, что они клоуна не избирали: "Порошенко крав - і другим давав! А йсись краде усьо собі в жеб, а другим - нич не дає!"

П
Правда

Если посадить всю команду По с конфискацией то за 1 грв.дадут 26$.

ГП
група Приват

Фініш президенства Порошенка: комерційний курс 1 дол. США в обмінниках: *купівля = 26,15 грн., 26,20 грн. *продажа = 26, 40 грн. Який буде курс гривні на фініші президенства Зеленського?

Читайте також