Інавгурацію Зеленського призначили на 20 травня

6
15

Відповідну постанову №10272 про складання присяги новообраного Президента України прийняли сьогодні депутати Верховної ради.

За приведення до присяги Володимира Зеленського 20 травня проголосувало 315 народних депутатів.

Згідно з постановою, інавгурація Володимира Зеленського відбудеться 20 травня о 10 годині ранку.

Автором постанови про інавгурацію новообраного Президента став голова міжфракційного об'єднання "За Зеленського", позафракційний депутат Віталій Купрій.


Загалом у Верховній Раді депутати зареєстрували 7 постанов.

Зазначимо, що депутат Віктор Балога запропонував призначити інавгурацію Зеленського на 19 травня. Цю ж дату складання присяги, у своєму відеозверненні до Верховної Ради, попросив нардепів і сам новообраний Президент.

Коментарі

С
Сумно

Віктор Балога запропонував призначити інавгурацію Зеленського на 19 травня-представте Зеленський на інавгурації свічечка в залі горить(день пам'яті жертв політичних репресій — щорічний національний пам'ятний день в Україні, що припадає на третю неділю травня) і незнаєш чи радіти чи скорбити.

Д2
до 22:45

Ага дашто з того получиться-світло газ комуналка ціни вверх долар-50 роботи нема зарплата на місці пенсія для вимирання поліція корупцію небачать суди судять як хочуть - така надія на зміни для 73

Б
Бачі

Правду прихильники зе кажуть. Нанимаєте професійного асинізатора зробити ремонт комп'ютера. Не треба го критикувати доки щи нич не зробив. А вдруг ся дашто з того получить???

ДТ
До Тактак

Через рiк, кiть вспомниш

М
Микола

25 процентових ботів от корита одорвали... Бісяться всяці троцкіші)

GJ
Glas Josef-Magda

Головний баньдюга вже вернувся ,КОЛОМОЙСКИЙ , побачимо як у вівторок ЗЕ його заарештує! Як арештує всіх регіоналів а їх є защо!

М
Майдаун

Троцкій і всі 25 пооцентові “дякуни”! Народ розумний,то ви мершаки злобні.Розумний у тому,що не надіється на манну небесну уд ЗЕ.Голосували за нього лише по двом поичинам,перша,то остранити од власти того упиря пороха і його майдаунську шоблу.Друга причина бо крім нього всі серйозні кандидати котрі балотіровалися всі вже бывалі злодії. Душа радуєся,коли пишуть бандюки заяви на звільнення:турчинови,клімкіни,геращенки.... “Тактак” правий,судити ЗЕ будеме через рік!

Т
Троцкій

Дадада! ...раз треба из злодіями розобратися,які будуть робити всьо возможное,оби ЗЕ помішати... За рік може і не вдасться петіну корупцію поміняти на вовину. Треба май бульше почекати...

GJ
Glas Josef-Magda

Тактику! По моєму ти тупорилик і всі ті75% котрі голосували за жида розумного УПРАВЛЯТИ вами мусять жиди ,грузини, бо ви тупі, на нич не трібні ,МІНЯЙТЕ СВОЇ ГРИВНІ НА ШЕКЕЛІ І КУПУЙТЕ ШАБЕСДЕКЕЛІ!

Т
тактак

тупорилики,не пишіть преждєвременних прогнозів.тебе чувак из Днепра сказал....а ти уха розвісив и варахобиш туй,козле проплачений....!такі сьте туй усі розумні,шо аж воняти начало...прогнози будеме робити,як мінмум через рік...раз треба из злодіями розобратися,які будуть робити всьо возможное,оби ЗЕ помішати...такоє корито потіряти,то ніє шутка.так,шо не нийте,не скавуліть ,як тоті пси....

ПЗ
Про Зе

Мне чувак с Днепра сказал так. А почему все думают что будет лучше при Зеленском. Я немного стал в ступор. Он сказал у Зеленского другие задачи, только не народ . Очень жаль!!!!!

Т
Троцкій

Зимою послухав свою інтуїцію і забрав депозит з Приватбанку. Відчуваю себе екстрасенсом 80 рівня.

Б
Бачі

но та пак з понеділька вже зажиєме!!!!!

1
14,27

Папа Бєня прилетів...Тому і нарешті...

ЗЗ
За зе

Нарешті

Читайте також