Індійська вакцина прибула на Закарпаття: Першими вакцинуватимуть медиків

12
22

Сьогодні зранку, 25 лютого на Закарпаття прибула перша партія вакцин CoviShield у кількості 14 500 доз.

Зараз вакцину зберігають у спеціальних умовах. Як повідомляє Закарпатська ОДА, спершу вакцинуватимуть 38 медичних працівників із мобільних бригад з імунізації та 1620 медиків, які надають медичну допомогу хворим на COVID-19.

Надалі мобільні бригади вакцинуватимуть працівників та мешканців інтернатів чи інших спеціалізованих закладів догляду за літніми людьми.

"Лікарі мобільних бригад пройшли відповідне навчання з імунізації від COVID-19 вакцинами від Pfizer/BioNTech та AstraZeneca. Враховуючи, що ці вакцини вимагають різних умов зберігання та логістики, одна частина мобільних бригад з кожної області вивчила спосіб використання, введення й особливості роботи з вакциною Pfizer/BioNTech, інша – з AstraZeneca", - йдеться у повідомленні.

Загалом на першому етапі буде вакциновано близько 3000 мешканців області, проте за декілька днів до вакцинації кількість охочих у кожному закладі буде додатково уточнюватися. Вакцина Oxford/AstraZeneca закуплена за кошти державного бюджету.

Вакцинація є добровільною та безоплатною.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

О
орендатор

Шановне товариство. Кожне слово на рахунок антисанІтарїї на першому етажі нотаріальної контори ПІДТВЕРДЖУЮ. Я туди заходив неодноразово- бо на то мав причину. Подивіть як я привів в порядок приміщення які я взяв в оренду.Особливо біля пошти. Дайте мені і це примещення буде чікі-пікі. Сьогодгі уборщиця одержує мін.з-ту 6500 р. невже не можна прибрати і де очі і ніс керівників цих установ. ГАНЬБА. ГАНЬБА. Слава Україні.

В
вася

лікарі з купленим дипломом рекламують індійську туфту. хай вакцинуються, іншим паціентам стане видніше

Д
Добродійка

Опять індійська просрочена і не випробована? Уже такоє боло у 2004-2005 році коли малим діточкам давали індійську ВАКЦИНУ, ДЕЯКІ ДІТИ МАЛИ ПОБІЧНУ РЕАКЦІЮ ВІД ТОЇ ВАКЦИНИ. ПАРАЛІЧ, ВІДМОВА МОВЛЕННЯ ТА ЗАТРИМКА РОЗВИТКУ. ЗАПХАЙТЕ СОБІ ТУ ВАКЦИНУ У ЗАЛУПУ

І
Іван

Видно більше ніхто не хотів без грошей віддавати! Американці туди продають де платять!гроші гроші гроші! Якщо ковід то вірус а вірус то бактерія тоді вона мутує про яку ваксину мож казати?

П
Проффесор

"Спутник"- то вакцина яка винайдена в 1967 р. від прокази,вумні руські проффесори виняли з архіву формулу зробили по ній вакцину(хто знає що туди ще добавили), назвали: спутнік - від корони і усьо.

І
Іван

Індійську "вакцину" придбали Бангладеш, Сейшели, Мьямба та ... Україна. І все. Європа щось не бажає її купувати.

Р
Руснак

До Івана того розумного. Чуєш ниборе кить ти ся бойиш здохнути та уколися хоть гімном не лим тим спутником. А там ти вті в тому ланцетні і ни такоє напишут. Мині єдно лим туй не умнічай люди усі розумні ко хоче. А вту хирню що ти пишеш про здихання. Люди умирають а худоба здихать. Думай мало што пишеш чиляди. У каждого голова на плечах не навто оби шапку носити.

І
Іван

до нижнього , лівого Івана ти шалава вкраїнська,йди ще одсмокчи путіну,може ти і Спутнік не треба буде)

І
Іван

Згідно найавторитетнішого світового медичного видання "Ланцет", найкращим щепленням є російський "Спутник". Чому нам підсовують індійську хрєнь? Щоб знищити український народ?

І
Іван

ко ся не боїть здохнути,тот най ся не коле

ВН
Все нормально

Сучасні лікарі нічим від циган не відрізняються. Ті, хитрять гроші хочуть і інші. Думаву, може вакцина, дякую Президенту, трохі поставить на місце багатьох циган у білих халатах.

Р
рок

А чому циган першими не вакцинують? ТО вакцина з їх прабатьківщини.

РД
Руснак до темы

На німцях і на чехах старі люди бояться тим колоти бо много чиляди після прививки умерло. Не вірите почитайте в інтернеті.

Р
Руснак

Пак чуєте, а вто точно ліки??? Чом уту заразу нимош по нормальному улічити як давно вто било? Палинка часнок мед даякі ліки. А бо нєт мусай вту заразу колоти. А типирь почитайте кулько од тої галибы поумирало в світі. Айбо вто небай кажуть політики. Та вакцина більше калічить ги би мала помочи чилянникови. Но поникаєме як вто на наших дохторах укажеся. Лишень оби пак не писали ош тот быв хворый, а тому щи деяка галиба была.

Ю
Ютуб

"Ковишилд"-індійська вакцина-дженерік,а не "AstraZeneca"- котру виробляють тільки в ЄС .

М
Мадяриско

Прийде Угорщина і буде порядок . Циган стерилізують і газом "удмиють"

ДС
дo санітаріi

Не мош! Бо тамки щи дві фани над входом - такі правильні фани. Так шо уннука воняти Вам не може - бо там ужек ги у малів Європі

СВ
санітарія в Берегово

Ви требуєте носити маски. держати дистанціїї. а де елементарна санітарна чмстота. ви лише зайдіть до державного нотаріату. де на першому етажі відкрили цигани туалет. туди йдуть і бомжі і кому не лінь. Такв вонь, що очі ріже. Невже немає прибиральниці щоб убрала за такі гроші. куди дивить санепідестанція. А-у народ, а ви хочете щоби не було зарази. керівництво Берегово куди дивите, якщо не можуть тримати чистоту виселіть із примещщя і здайте в аренду кмітливим підприємцям

БС
Берегово сімейні лікарі

А попрообуйте зареєструватися у сімейних лікарів Берегова- так такі ЦАБЕ стали, що і телефони не беруть від своїх хворих. Повний ігнор. Виписати безоплатні ліки, від яких 0 пользи.а якщо хочеш дієві доплачуй. Пані гол.лікарка сімейних лікарів зверніть на це увагу.

Г
Громада

А чому не нашого мера ?

Х
Ха

Самі врачам гроші даєте а пак ревете корупція взятки, Дебіли мл,,,ть

О
Отак

Чтобы знали, как зарабатывать на людях деньги.

Читайте також