Інформація про відсутність світла на Закарпатті 30 січня - фейк

18
9

У соціальних мережах поширюється інформація про те, що 30 січня в Закарпатті через проведення режимних замірів не буде електропостачання впродовж цілого дня.

Як пояснюють у Закарпаттяобленерго, таке повідомлення не відповідає дійсності! Вони не отримували відповідних розпоряджень про обмеження електропостачання від ДЦ «Укренерго».

Нагадуємо, розпорядження про обмеження електропостачання приймає і доводить до Закарпаття, як і до інших областей, диспетчерський центр «Укренерго».

У обленерго додають, нещодавно закарпатців інформували про те, що проведення режимних замірів, заплановане на 30 січня в Закарпатській області, відтерміноване до окремого рішення.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

П
Петро

По всій території України електроенергії подається в півтора-два рази більше ніж на Закарпатті, при тому що у нас немає ніяких пошкоджень. Це штучне нагнітання, яке може відбуватись не без участі обласного керівництва .

U
user

ви мені скажіть, чому в мене лічильник обертаєся в другий бік і енергозбут мені винен уже круглу сумму.... се шо такоє?

3
369

Дуже дуже всьо странно, реально жопа із світлом, 6/2, та і то ниякі не 2 стіралка з режимом 1:40 не встигає достірати, візити мадярів... недоторканні квартали де світло взагалі не вимикають, обшуки в РПЦ... сепарська література є - наслідків ниє, є відчуття що реально хтось розгойдує сесь край

СМ
Степан Михайлович

Якщо у всіх областях подачі електроенергії від 12 до 16 годин на добу, то куди зникає наша електроенергія??? На Закарпатті електрика подається 7-8 годин на добу, це при тому, що в нас немає ніяких ушкоджень інфраструктури. В народі подейкують про прихований експорт за кордон.

С
Степан

Вночі напруга 250-260 вольт. Ще трохи і почнуть виходити з ладу електроприлади. Можливо це робиться навмисне за чиєюсь вказівкою. В той самий час в сусідніх районах немає світла. Може і правий Микола відносно диверсії.

Q
Qwerty

Який до чорта фейк?! Світла нема майже цілодобово Якийсь розумний дає по 3 години вночі Вдень нема зовсім Кожен день В країні війна, а свої гірші за ворога Диверсанти довбані

В
Вуйко

ще укажіт про уто що світло дают лиш 6 часу на сутку - що ото тоже фейк. Фейк - почти усі наші ЗМІ

М
Микола

А може і не бути, інакше як зрозуміти відключення в мережі при напрузі 250 вольт? Це дуже схоже на диверсію....

В
Василь

Закарпаттяобленерго - оце фейк! Кончений фейк разом з Микитою!

Читайте також