Інформація ЗМІ про арешт пастора Аделаджи - порвокація

10
0

Після того, як в ЗМІ з'явилася інформація про затримання пастора Посольства Божого Сандея Аделаджі, видання Сегодня зв'язалося з ним особисто.

"Я на волі! Ніякого затримання не було, це все провокація. Я не знаю, кому це вигідно", - заявив Аделаджа в телефонному інтерв'ю.

Факт затримання спростував і його адвокат Андрій Федур.

"Аделаджу ніхто не заарештовував ... Ні я як адвокат нічого не знаю про його затримання, ні він сам. Аделаджа здивований - йому теж телефонують і цікавляться, що трапилося", - заявив захисник пастора.

Нагадаємо, за інформацією ЗМІ, Аделаджу нібито затримали, коли він з охоронцями виходив з джипа на парковці торгового центру Материк у Києві.

Пастор Посольства Божого проходить у двох кримінальних справах. Його звинувачують в шахрайстві і створенні злочинного угруповання. Він нібито закликав прихожан своєї церкви вкладати гроші у фінансову піраміду King's Capital. У липні справу збиралися передати до суду.

Як раніше заявляв начальник Головного слідчого управління МВС Василь Фаринник, всього по справі King's Capital доведений збиток постраждалих на 50 мільйонів гривень. Аделаджа, за словами Фаринника, не захотів читати матеріали слідства.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також