Ініціативна група викладачів УжНУ оголошує страйк (ДОКУМЕНТ)

8
6

Ці люди висловили ультиматум ректору: піти з посади до 12:00 25 лютого.

Натомість сьогодні ректори відсторонився від займаної ним посади та оголосив про проведення дострокових виборів ректора. Втім відсторонення відбулося шяхом того, що ректор пішов у відпустку, а надсилання листа до міністерства освіти наразі не підтверджене.

Саме тому викладачі УжНУ, а також студенти, які виступають проти ректора Ващука і таки хочуть домогтися його звільнення оприлюднили заяву, у якій закликають до страйку та просять міносвіти звільнити ректора. 

Коментарі

БС
Батьки студентів

Поясніть мені, шановні викладачі-страйкарі, за що ми, батьки, перераховуємо кошти за навчання дітей-контрактників? За те, щоб вони отримували знання і стали професіоналами, або ми оплачуємо страйки для задоволення ваших амбіцій? Ви там можете хоч горло один одному перегризти за крісла, але у не маєте жодного права втручати дітей у свої корупційні розбірки і припиняти навчальний процес.

С
студент

та не тупить ви тупи викладачи)у мене якраз сесия остання!идить на роботу най здам та робить шо хочете!

С
с

чого ви добиваєтесь? Вам хочеться вернутися до тієї помийної ями... Ващук створив усі належні умови для навчання студентів! Перед тим як ставити палки в колеса,проаналізуйте, як багато було зроблено ним за останній рік!

S
student3000

люди не тупіть!!!!! ващук підняв цю здорову машину ужну із колін!!!! вегеш із командою мало не втопили вуз у лайні......ректор ващук сильний, жосткий менеджер! добивався завжди грошей із київа, робив ремонт, уволив найбільших корупціонерів!! вуз розширов співпрацю із європеськими вузами.... нам потрібен саме такий ректор!!

Б
блабла

після "втім" і "натомість" кома, не "шяхом", а "шЛяхом", після "звільнення" також кома. ща з вами, мукачево.нет? ви серйозний інтернет-портал, для вас не солідно допускати такі примітивні помилки.

Г
гість

Кого б не вибралив УЖНУ чи в МДУ, ректорів призначить нова влада,а викладачі ,як і завжди будуть крайніми......Буде повод зарплату не видавати.

Читайте також