Іноземець ганявся за мукачівцем з 30-сантиметровим ножем

7
5

Обідньої пори в Мукачівський міськвідділ міліції надійшло повідомлення з одного з ринків міста. Тамтешній підприємець повідомив, що якийсь незнайомець кавказької зовнішності гнався за ним по базарі з ножем у руці.

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група та наряд ДСО. Міліціонери затримали за гарячими слідами смаглявого молодика, від якого вилучили 30-сантиметровий кухонний ніж. Як з’ясувалося, хуліганив на ринку громадянин далекого Азербайджану, котрий нелегально перебуває на території України й тимчасово проживає в с.Куштановиця Мукачівського району. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст.296 ч.4 КК України (хуліганство із застосуванням холодної зброї). Войовничому азербайджанцеві загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

З аналогічною заявою звернувся у Міжгірський райвідділ міліції житель села Лозянське цього району. З його слів, вечірньої пори в лісі за селом йому погрожував рушницею 55-річний односелець. До оселі підозрюваного прибула слідчо-оперативна група й вилучила мисливську рушницю зі стертим номером і 8 патронів до неї. Сам господар каже, що зброю він знайшов ще двадцять років тому в лісі й весь цей час незаконно зберігав. Тепер чоловікові «світить» кримінальна відповідальність за ст.129 Кримінального кодексу (погроза вбивством) і, як наслідок, арешт на строк до півроку або обмеження волі до двох років.

З цього приводу міліція вкотре застерігає громадян: незаконну зброю слід добровільно здавати, аби уникнути кримінальної відповідальності. Черговий місячник добровільної здачі зброї заплановано на осінь.

Коментарі

ОП
Олег Полажинець

Офіційно заявляю, что до жодних коментарів, підписаних на цьому сайті "Олег Полажинец", я відношення не маю. Моїм іменем прикривається одна московська нікчема з вадами розуму. Якщо точніше, то нікчему звати Вадим Веретін (країна має знати своїх героїв). Це єдиний МІЙ коментар

ОП
Олег Полажинец

Как известнейший закарпатский автожурналист и мыслитель, ответственно заявляю: таким уродам надо делать укол ботекса в левую бровь!

Д
Джоі

я знаю як то все було!до нього підійшли бритоголові гроші вимагали за щось!почалася драка!в айзека планка впала і він взяв ніж і трубе металеву і побіг за ними!потім на людей кидався!і це все було на гіді він дині і арбузи продае!я це бачив!

П
Петро

но ньи ? а пак ся жалувуть нелегали шо їх пи*дять кажді 100 метрів

М
Марька

А пак кажіть шо то нормаьні нєлігали шо ходять туйки по вичорам

Читайте також