Іноземець, який насмерть збив 15-річну закарпатку, хоче вийти з-під варти

6
8

Як повідомили Mukachevo.net у Головному управлінні національної поліції Закарпаття, сьогодні в суді відбудеться розгляд поданої ним апеляції.

Правоохоронці зазначають, що підозрюваний, подав апеляційну скаргу з проханням звільнити його з-під варти.

Нагадаємо, що трагічна ДТП сталася у понеділок ввечері, 17 вересня, близько 18:00 на ділянці траси Київ – Чоп у межах села Нижнє Солотвино. Водій з місця аварії втік.

Згодом, його та пасажирку, яка була в авто затримали на КПП Тиса, вони разом на іншому авто намагались втекти за кордон. Як виявилось вони є громадянами Німеччини та Ізраїлю.

Коментарі

ЯЗ
Я знаю

Убив диспетчера

М
Місцевий

Був собі такий Калоев Виталий Константинович. А чим він став відомий розповідає другий абзац статті про нього в вікіпедії. Погугліть це ім"я.

Л
ло

той ко вкраде велосипед та його жебрака посядять ...а ко людей убивает той гуляет...Бог би вас побив уже чорти кико ще треба вам гроши

П
Петро

І вийде.тому що державності і закону нема!!!!скоти

Я
я

Почекати як випустять і закидати камнями го досмерті або наіхати на нього автомобілем і буде справедливість .А в суді просити шоб випустили по тим же мотивам.Варіант_???

О
оля

Боже мой где наше люди смотрят ...девочки больше нет а тут + кто-то гуляет по городу даже не посадить где справедливость??????

П
Петро

К сведению: очень хорошая крыша в убийцы девочки под Ужгородом - еврейская религиозная община Закарпатья и посольство Израиля. Чем они руководствуются - я не знаю..

Д
Д

Якщо суддя випустить жида, буде йому каюк

Читайте також