Іноземець хотів сховати від мукачівських прикордонників 500 пачок цигарок у газовому балоні (ФОТО)

11
2

Вчора, в міжнародний пункт пропуску для автомобільного сполучення «Вилок», на виїзд з України на смугу руху «зелений коридор», прибув легковий автомобіль марки «Ауді» під керуванням громадянина Угорщини.

Прикордонниками було прийняте рішення про проведення поглибленого догляду авто.

Під час огляду було виявлено сигарети марки «LD» з акцизною маркою України в кількості 380 пачок та «Lifa» без акцизної марки, в кількості 120 пачок. Аби приховати сигарети, 21 річний угорець запакував ними балон від газової установки автомобіля. До сигарет вдалось дістатись тільки після демонтажу та розрізання балона.

— На правопорушника було встановленим порядком складено протокол. А сам іноземець позбувся не тільки контрабандного тютюну, а й свого авто. Сума оцінки сигарет встановлюється, автомобіль оцінено майже у 29 тисяч гривень, пише прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

Коментарі

КД
країна Д

Катрабада ....це коли везуть до нас товари, а ростамоску не платять.Чому про це митняки та прикордонці не звітують? Ког спіймали за ухиляня від растамоски? А усе тіха..А зато цігаретлики то навар.Слава нації.

С
смотрящий

нись хвалитеся шо імилисьте злодія. завтра горить у вас машина і стріляють по вікнах

Читайте також