Іноземні студенти розгромили орендовану квартиру в Ужгороді і відмовляються платити (ВІДЕО)

12
15

Ужгородка подала до суду на студентів-іноземців, які зіпсували її квартиру та порушили умови договору найму.

Каже, конфлікту з пожильцями не було – але на мирову сторони не йдуть. Молоді люди переконують: спеціально нічого не псували, а меблі були неякісними – тому й зламалися. 

21 канал Ужгород

Коментарі

.
.

земляки також це роблять, і набагато частіше.

ДI
для Iвана 00:13

А ти,друже,багато заплатив податкiв за життя? Чи ти в тому вiцi,коли податки ще не платять? Коли дивишся як нинiшня влада дерибанить бюджет, то вiдпадае бажання заплатити хоч копiйку податкiв.

1
1

А ті податки підуть на благоустрій міста чи конкретного чиновника?Люди виживають як можуть.

І
Іван

А вона ПОДАТКИ сплачує? І чи в повному розмірі? Перед тим як посилатися на всіляки договори хай краще державі податки поплатить! Ато понамутили собі бізнесу всі малі підприємці, а податки ніхто ніхера платити не хоче!

ДН
До неймара

Я не знаю як ти,но за такої вашої бидлячої поведінки будете говорити шо тут расисти

ДВ
До власниці

А власниця про що думала,коли цинганоту пускала?

Н
Неймар

Власники квартир, які дають в аренду, в найм житло, з усіма меблями і т.д. мають учитувати (звісно не про цей факт), що люди, які живуть у квартирі не ламаючи нічого квартира зношується. І меблі, і вана, і все. Так що жильці повністю все у такому стані як було до заселення, особливо, якщо заселенці, арендатори, винаймачі, там жили тривалий термін. Є речі які ізношуються і ламаються не залежно від волі людини.

Я
Я

Вихід один - фотографувати стан квартири до заселення. Я знімав не одну квартиру.., при виселенні мені не раз пробували приписувати багато чого... ніразу мені страхову сумму ніхто не віддавав) Самі власники квартир не завжди чесні. Але якщо люди які знімають квартиру реально наносять збитки - це дуже погано і вони мають все виправити.

Н
Николай

Твари, просто твари!

П
Петро

Той хто нормально бухає за 40 штук, а можна з вами? За ваш рахунок? :)

ДН
до неймара

якщо зробити все що ви перерахували , то не хватить і 100 000 гривень , за 40 000 можете піти лиш разок нормально побухати

ДП
до Петра від Неймар

Так Ви праві на рахунок договору, але ущерб як вирахували, що іменно 40 тис. грн?можна сказати і цілі 100 тис.грн.

СУ
СЛАВА УКРАИНЕ!!

ГЕРОМ СЛАВА!!УКРАИНА-ПОНАД УСЕ!!СЛАВА НАЦИИ-СМЕРТЬ ВОРОГАМ!! ПУТИН-Х..О!!!СЛАВА МОЛОДИ-СТУДЕНТАМ-СМЕРТЬ НЕГРАМ!!!!СЛАВА ЕС-СМЕРТЬ БЕЖЕНЦАМ!!!ПУТИН-Х..О!!

П
Петро

Якщо договір є то йти в суд, до того ж тиснути на студентку що виключать її з УжНу та депортують за її поведінку. Коли ці студенти приїхали то були нормальні, привітні. Друга хвиля цих "негрів" самий зброд.. У них психологічно заведено що їм "все" можна, бо вони чорні..:) Звісно парадокс але хватить дати такому студенту в рило як весь Ужгород буде знати та показувати на тебе пальцем. Ці негри користуються тим що вони чорні.. Пам'ятаєте ситуацію на Перечинському автовокзалі? Ця мамаша два тижня тому теж скандал вчинила, але попався той хто розмовляв на англійській мові та заспокоїв її: Вона тупо з дитиною перлася в маршрутку, їй пояснювали що це не ця маршрутка, а вона дітвака перед собою і давай пхатися... А гопників (чи реперів не знаю як правильно) негрів бачили в Ужгороді?:) Вони до речі більш під вечір виходять. Біля Зіни на Корятовича тусували.. В принципі нікого вони не трогають, але дико бачити таких в Ужгороді.

Н
НеЙмаР

Скільки вона збитків порахувала???40 тис.гривень???))))за старі стільчики, люстри, стіл та телевізор, мікроволновку???за ці кошти можна повний євроремонт зробити, меблі купити, новий телевізор та холодильник.

Читайте також