Іноземному блогеру заборонили в'їзд в Україну через заклики від'єднання Закарпаття

9
5

СБУ заборонила в’їзд в Україну іноземному блогеру, який в Інтернеті пропагував від’єднання Закарпатської області та відновлення «Великої Угорщини».

Співробітники спецслужби встановили, що наприкінці минулого року іноземний громадянин, подорожуючи Закарпатською областю, викладав в мережі відео антиукраїнського змісту.

— Викладені блогером матеріали були провокативними та могли зашкодити національній безпеці, через що СБУ заборонила цьому іноземцеві в’їзд в Україну на 5 років, — йдеться у повідомленні прес-група УСБУ в Закарпатській області.

Нагадаємо, про скандал у 2010 році коли екс-депутат Європарламенту  Бейла Ковач відкрив свій офіс на Закарпатті, де обіцяв підтримку всім місцевим угорцям, чиї права порушує українська влада. Він також відкрито виступав за надання території Закарпаття статусу угорсько-русинської автономії та відновлення кордонів Угорщини до Тріанонського договору 1920 року.

Коментарі

ДЙ
до йопересете

)))))))

*
*****

А прізвище цього блогера викласти слабО?

ГУ
гійя уточнити

та ун бов за відєднаня ці за прієднаня? Бо відєдання(розвод) то є тоже виход із тупіковай ситуація, насильно мил не будеш, хоть кулько вишиванок авадь віночку на голову одівай

П
Пітьо

Чому боти, тому не миновати. Можете хоть на уха ставати, а од судьби не утікнеш

Й
Йопересете

На Україну най го не впущавуть,а на Закарпаття-тешік порончолні!

Читайте також