Інтернет позику в Україні за допомогою LoviLave

52
0

Щороку популярність інтернет позик в Україні підвищується, до пропозицій таких компаній звертаються, якщо кошти будуть потрібні в терміновому порядку.

Звернення до МФО – найпростіший спосіб вирішити свої фінансові проблеми. У таких компаніях можна взяти позику за 5 хвилин без будь-яких питань і поручителів.

Що потрібно знати про інтернет-сервіс LoviLave

LoviLave – це онлайн сервіс кредитування, який видає позики до 10 000 гривень. Під час оформлення заявок не потрібно вказувати мету отримання коштів, кредити видають для будь-яких потреб.

Новим користувачам довгостроковий онлайн кредит на карту без відмови LoviLave буде доступний до 3000 гривень. Але щоб підвищити свій шанс на схвалення кредитів, радимо взяти кредит на дрібну суму та термін. Зазвичай схвалюють позику до 1500 гривень, терміном до 10 днів.

Інтернет-сервіс працює прозоро, відповідно до законів країни. Тут немає будь-яких додаткових комісій. Усі умови співробітництва є у документі.

У сервісі LoviLave оформити позику вам допоможе робот Волі – це віртуальний фінансовий консультант. Це дозволило зробити отримання позики ще більш швидким і простим, оскільки заявка заповнюється у форматі простого діалогу. І будь-якої миті можна отримати поради віртуального помічника.

Кому можна взяти гроші

У компанії LoviLave вражаючий відсоток схвалення – до 90%. Фінансові послуги сервісу доступні громадянам віком від 18 до 65 років, незалежно від роботи, соціального статусу та заробітків.

У LoviLave кредит зможе взяти безробітний або людина, яка працює неофіційно, студент, ІП, фрілансер чи пенсіонер. Навіть людина, яка має відкриту позику в іншій фінансовій організації. А крім того, ті, у кого погана кредитна історія.

Переваги LoviLave

Ключові переваги LoviLave:

  • Час роботи. Онлайн-сервіс діє 7 днів на тиждень, у тому числі святкові дні.
  • Абсолютно безкоштовне продовження. Це можна робити необмежену кількість разів.
  • Після першого кредиту з'являється шанс взяти суму до 10 тисяч гривень.
  • Спрощена заявка, вказують лише ім'я та прізвище, паспортні дані та телефон.
  • Швидкість одержання коштів. Рішення за заявкою буде прийнято за хвилину, кредит можна отримати за 5 хвилин з урахуванням заповнення заявки.
  • Незначні запити клієнтам.
  • Постійно формуються промо-коди зі знижками.
  • Щоб взяти кредит потрібні лише паспорт та ідентифікаційний код. Фотографії документів завантажувати не потрібно.
  • Оформлення виконується онлайн, їхати кудись не потрібно.

Інтернет-сервіс дозволяє взяти гроші в кредит за кілька хвилин, без контактних осіб та дзвінків. Процедура є максимально простою для зручності клієнта.

Вказувати мету отримання грошей не треба. Але переважно їх беруть на звичайні витрати, коли не вистачило до зарплати.

Як можна отримати кредит

Для того, щоб взяти кредит, зробіть прості та швидкі дії:

На калькуляторі слід вказати необхідну суму та термін позики. Відразу з'явиться необхідна сума повернення.

Заповнюйте онлайн-заявку у простій формі діалогу з роботом.

Отримайте рішення протягом 30 секунд. Це відбувається автоматично, одразу на онлайн-ресурсі. Система перевіряє інформацію та відповідає за заявкою за пару секунд.

Після цього слід пройти перевірку своєї картки, вказавши її реквізити.

Останній крок – потрібно підписати договір. Він буде оформлений онлайн за допомогою цифрового підпису.

Потім кредит буде переведено на картку. Першу позику можна отримати за 5 хвилин, наступні оформляються за 1 хвилину: lovilave.com.ua

Яким способом повернути борг

За договором, ключовим зобов'язанням позичальників буде повернення коштів. Користувачам сайту запропоновано кілька варіантів оплати:

Оплата в особистому кабінеті інтернет-сайту. Там вже є ваша картка, з якою спишуть гроші. Платіж пройде миттєво та без комісій.

Оплата на веб-сайті. Можна ввести номер телефону, на який реєструвався клієнт, та онлайн-система покаже необхідну суму грошей до повернення. Погасити позику ви зможете пластиковою карткою, без відсотків. Такий метод підійде, якщо у вас немає доступу до особистого кабінету або коли ви хочете погасити позику за свого родича.

Оплата за реквізитами. Можна платити у відділенні банку, а також за допомогою інтернет-банкінгу (наприклад, Приват24). Однак оплата зазвичай оподатковується відсотками і іноді здійснюється за три робочі дні.

Рекомендуємо платити у своєму кабінеті або на сайті, так що платежі проходять за хвилину і без переплат. Якщо не вдається виплатити вчасно, потрібно оформлювати пролонгацію для того, щоб продовжити час дії договору. Для цього потрібно сплатити відсотки на поточний день і термін переноситься на стандартних умовах без штрафів.

Чи надійно отримувати кредити через інтернет

Незважаючи на попит на послуги МФО, деякі люди побоюються отримувати онлайн позики та залишати особисті дані на сайті.

Інтернет-сервіс LoviLave пропонує безпечні кредити. На онлайн-сайті використано прогресивні протоколи цифрового шифрування, які не дають можливості третій стороні викрасти дані клієнтів. Менеджери компанії також можуть гарантувати конфіденційність інформації, що вказується в

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також