Інтерсіті «Мукачево – Будапешт» та аеропорт «Ужгород» – у топ-списку Мінінфраструктури

4
2

Ці проекти разом з розбудовою доріг та пунктів пропуску на кордоні з Угорщиною заступник глави Мінінфраструктури з питань європейської інтеграції Віктор Довгань назвав як ключові завдання його відомства.

Реалізація угорського кредиту в 50 млн євро на розбудову окружної навколо Берегова та траси в бік Мукачева посадовець назвав як пріоритет на 2018-й рік, пише посадовець у статті на Європейській Правді.

Водночас, відновлення роботи аеропорту Ужгород та запуску інтерсіті Мукачево - Будапешт Довгань не окреслив у часових рамках, але запуск цих проектів анонсувався досі навіть до кінця цього року, хоча зараз очевидно, що це навряд вдасться.

Разом з тим, ці 3 інфраструктурні проекти на Закарпатті заступник очільника Мінінфраструктури згадав у контексті Національної транспортної стратегії, що має діяти до 2030 року.

Коментарі

Ч
Читач

Ко вам сказав шо мадяри вам будуть до Мукачева дорогу будувати? Після мовного закону демонстративно прокладуть до Берегова і все. Дальше самі...

Л
Лось

Так дійсно видно було що багато робиться для запуску інтерсіті і освоєння 50 млн євро цьогоріч але на жаль не встиглося. Ну нічого, вже в нступному це буде пріоритет номер один. Амінь

Читайте також