Інцидент на кордоні: Через закарпатських активістів тимчасово призупинено дію угоди між Словаччиною та Україною

6
10

Після інциденту із закарпатськими активістами та словацьким поліцейським на під'їзді до митного посту Убля, словацька сторона тимчасово призупинила виконання спільних патрулів в Україні, інформує словацьке видання Aktuality.sk.

Як уже повідомляв Mukachevo.net, присутність словацького поліцейського на українській території викликало агресію місцевих активістів, через що іноземець кілька годин не міг потрапити додому.

У зв'язку з цим, словацькі поліцейські вирішили, що після інциденту тимчасово призупиняють виконання спільного патрулювання на території України. Про це сьогодні заявила прес-секретар тамтешньої поліції Деніса Балогова.

Вона також заявила, що спільні патрулі, разом із представниками Державної прикордонної служби України проводилися на підставі Угоди між Міністерством внутрішніх справ Словацької Республіки та Адміністрації Державної прикордонної служби.

Інцидент активно обговорюється у словацьких ЗМІ. Наводимо один із сюжетів

Коментарі

И
ицику-лоцику

а се і є наша земля-все бола і буде, так шо дуже губи не розкатуй.Іди на Волинь, там десьте польських осаднику вирізали цілими сім'ями, бо "чє вашя жемля"-там може найдеш собі пристанище, доки поляки ся не вернуть.Туй тобі нич не світить, лем люлі

ДМ
до марги лоці

бидло верховинськоє туй якраз ти..Удівати мож палець у гузицю,шо ти й робиш..а нормальні люди одіваються ,чи одягаються..

Я
я

повністю поддержую 55 , а ці довбані так звані активісти уже задовбали усіх , що нікому з ними навести порядок?

Л
Лоцик

Подібна риторика але про недовіру "злочинним" ЗСУ і про "ета наша земля" звучала з вуст таких же "активістів" в 2014 на сході країни.

Л
Лоці

До55. Би на тебе пальцем не показували треба відповідно ся вести і удівати. Пальцем показують лем на таких як ви- ко ниде не був нич не знає, веде себе як потеряное бідное непонятно шо. Заробітчани по безвізу не будуть їздити, безвізом користіватися будуть НОРМАЛЬНІ люди;).

В
Вася

Угода була тільки за цією угодою у Словацьких поліцаїв має бути документ перебування на території України, а його не було)

ХМ
хенераль Москаль

хохли рішили самостійні договорняки з словаками робити-молодці березняне, же не давуть хохляцкуй мафії ся розвернути.Ми помнеме " совместні" досмотри на таможні, коли бов общий досмотр на Ужгороді-з жебраку послідню душу трясли, а "свої заместнанці" возили контрабандні цігаретлики повними машинами после "трудової" зміни.Ко помнить-товди бола аварія на словакох, де таможниці ноги одорвало-тоже п'яні после зміни везли цігаретлі на словаки

5
5005

Вот так наші погранци здихалися словацьких, а винні тіпа активісти, хитро !

Ф
Файта

Хфамілії щирих у кампутер, і не тільки ахтивисьти а й ушиткі однохфамільці на 3 роки далі Малого Березного словакам би не пустити.Най ахтивісти пакують на Львів ,смітття по Україні розвозити

5
55

но шо,вонячня свідома,вот так од ваз і безвіз заберуть,бо ви дикарі кончені)))на вас уже у Європі пальцями ,як на бабуїнів показують))

Читайте також