Інцидент на КПП «Ужгород»: водії самотужки відновили «мале коло пересічки» (ФОТОФАКТ)

8
21

Однак їх майже відразу заблокували прикордонники та митники, інформують Mukachevo.net очевидці з місця подій.

За попередньою інформацією, близько 22:00 група водіїв-пересічників на під’їзді до другого шлагбауму на КПП «Ужгород», що вже на самісінькому в’їзді на територію Словаччину, самотужки відсунули паркан перед шлагбаумом та зробили так звану «пересічку» по-старому, не заїжджаючи на територію Словаччини по так званому малому колі пересічки.

Однак працівники пункту пропуску заблокували водіїв, і як свідчать останні, навіть застосували силу. Опісля на місце подій викликали поліцію. Наразі інцидент не вичерпано, а водії-пересічники закликають один одного приїхати на КПП «Ужгород» та підтримати колег по пересічці.

Нагадаємо, що після тижневої блоки КПП «Ужгород», яка стартувала 12 листопада, на КПП «Ужгород» змінили процедуру пересічки, змусивши водіїв на авто з іноземною реєстрацією розвертатися уже на словацькому боці, що передбачає штамп у закордонному паспорті.

 

Коментарі

5
555

аисе ви непишете що ранком з 4годин погранци на чопови неробили аш до писляобида що черга була ашдо чопського моста.а потим машини безчерги пускали по 50.100гривнив змашини дие есбу.

ДЄ
до єрні

яка від них біда??? чи блокують, чи ні - все рівно сиди собі дома і рот закрий!

Є
єрні

піда... жулье аферисти скільки біди від них ВЛАДА куди дивитесь?

ДР
до Романа і Влад 2

то вас двох разом з тими митниками раком поставити треба, обисьте х*йню не писали! Яка держава??? ти шо - дебіл??? держава тобі тормозови газ продає по 7 грн, який насправді коштує 1,3о грн!!! а ти, оленю, туй жопу дереш за нашу державу.... з пересічками та же історія - обдирає нас як може - то розтаможуй авто, то на персічку у 5 днів, а кіть не пересічка буде, тай так придумавуть платити якісь збори. Одкрийте очі на правду!

У
Ультиматум

Ми общественники і активісти організацій "Завтра" ( три члени та тьоща без члена), "Пуслязавтра" (поки членів нема, є тільки членососи) і "Наохтема" ( в організації є члени різних політичних сил, але своїх нема) категорично заявляємо: 1. Вимагаємо державних субсидій на бензин і масло моторне. 2. Пільговий ремонт та техобслуговування наших автівок на СТО. 3. Дисконтна ціна на товари в магазинах, котрі знаходяться в радіусі дії наших автомобілів. 3. Безкоштовне обслуговуваня на мийках. 4. Прирівняти "пересічників" до інвалідів першої групи та передбачити для них пільгові ціни на медикаменти.

Р
Роман

Бариги-пересічники вже давно всіх задовбали. Конфіскувати їхні незаконні тарадайки і відправити на фронт.

В2
Влад 2

Цих "пересічників" давно потрібно було раком поставити, а не загравати з ними. Держава повинна бути державою, а не йти на поводу зі всякими там мітингувальниками. Вони вимагають щось там для себе змінити НЕЗАКОННИМИ МЕТОДАМИ, тому повинні були вже давно понести покарання за блокування кордонів

К
казка

ІДІОТИ одним словом і бездельники. Бачили очі шо брали!!!

К
Київ

Провірити їх при виїзді на СО а там половина бударів а може і білше незаїде- проблема сама розсосеся

3
369

за*бали ті пересічники, то такоє як би я оформив людей на пів ставки і блокував вхід у податкову шо хочу на четвертину оформити або на 1/5, і так понятно шо я мало нарушаю закон а хочу ще більше лояльності до себе!

СК
Степан Крук

Для "активістів-пересічників" пропоную велике коло пересічки: виїзд через КПП "Ужгород", а вїзд - через КПП "Тиса"! Для сумлінних "пересічників", котрі не блокували КПП треба відновити малий круг. Вони це заслужили своїм терпінням, законопослушністю та громадською позицією!

М
мукачівець

шо гукани,прищемили вам хвости?а в темі єдні гукани перечинсько березнянські))муй твуй вун))кунь сере гуна летять,бикота кончена))

В
василь

гляньте на дорожню розмітку-щось парканчик "НЕ ТОГО"...а ще ті,хто в темну пору року повертається зі Словаччини підтвердять-РОЗМІТКИ З НАШОЇ СТОРОНИ НЕМАЄ.РУХАЄШСЯ НАВМАННЯ. НА ПАРКАНЧИК НЕОДНОРАЗОВО НАЇЗЖАЛИ МАШИНИ,БО ЙОГО ПРАКТИЧНО НЕ ВИДНО В ПІТЬМІ...

В
василь

водії на вказаних авто-оформлені в режимі "вибуття". Згідно ЗУ та Конституції-громадянин в будь-який час може повернутися в Україну,обираючи для цього найзручніший йому спосіб.Територія пункту пропуску закінчується разом з шлагбаумом.Як видно з фото-події мали місце за шлагбаумом.Питання-ХТО дозволив митникам і прикордонникам покидати пункт пропуску (самовільне покидання місця несення служби). Хто дозволив встановити ЗА ПУНКТОМ ПРОПУСКУ цей парканчик?

З
Закарпатець

Най за хлібом 3-5 годин постоять може десь совість найдуть. Хоча вони її напевно ніколи і немали. Бог високо на небі і нікого палицьов не прийде бити , а то шо вам люди напросять в чергах за вашу сумліну роботу то і по лучите.

З
Закарпатець

Треба почати блокувати наших погранців і митників в магазинах лікарнях , нічних клубах які вони так полюбляють хай козли ходять за хлібом та на кавій в сусідню область до тих кому вони служать. Бидло жопи по рожирали всі живуть по диклараціях Набу де ви перевірте хто на чому їздить і де живе я думаю дикларації депутатів будуть відпочивати. Блокують нас блокуємо і ми. Порушую наші права хай їздять на кавій у київ, доста було вимахуватися з людей Закарпаття має знати своїх іуд вивішуйте фотки митників і прикордоників і блокуйте в громадських містах.

В
Васильович

Красавци!!! Дораз прижену на нейтралку свуй w222, увижу як на ня будуть силу застосовувати.

І
ілля

но на**я ви блокуєте ту границю? замінуйте і подорвіть її !! нико на нас необращяє вніманія всьо роблять не в пользу народа(

О
Олег

тай мало дешевше ніж 200 евро в рік,а наприклад 10 евро в місяць

П
Петя

Питання пересічки можна змінити одним наказом ДФС збільшивши з 5 діб на рік до прийняття законів прийнятих ВР

ПБ
Паша Берез

но шо лохи то вам не моя команда з підтримкою від місцевих авторитетів і криши в кийові.

Читайте також