Інцидент у повітряному просторі Угорщини: через боїнг у небо підняли 2 винищувачі

5
17

Більше того, угорська влада оголосила найвищий рівень небезпеки, телеканал ITV.

Це сталося у суботу, 30 квітня у проміжку між 12:40 до 13:30 за європейським часом. Справа у тім, що боїнг British Airways, який летів з ОАЕ до Великобританії, перестав виходити на зв’язок з диспетчерами, як цього вимагає протокол повітряної безпеки.

Зрештою боїнг було ідентифіковано, в тому числі радарами міноборони Угорщини, і відновлено зв’язок з екіпажем.

– Зв'язок з диспетчерами була швидко відновлена, літак приземлився в Хітроу, – розповів в бесіді з телеканалом представник British Airways.

Коментарі

Д
Дядя

Піндоси задрочили вшитку Європу своїми фокусами. Угорщина з метою захисту своїх національних інтересів, потенційно близьких до інтересів слов"янського світу, за допомоги команди Орбана обирає новий курс. Тому масонська пропаганда робить проти сусідньої країни провокаційні "вкиди". До цього потрібно ставитись стримано.

ДІ
для Іван

Поздоровляю тебе,Іванку. Ти вже живеш в іудейському ху*лостані. Скоро з тебе останні гроші витягнуть із-за нових тарифів,а потом начнеш дещо розуміти.

І
Іван

Дядя, іди ти стримано на йух і свій коханий ху*лостан.

O
Oll

Не два а все,что летает (2)

Д
Дядя

Піндоси задрочили вшитку Європу своїми фокусами. Угорщина з метою захисту своїх національних інтересів, потенційно близьких до інтересів слов"янського світу, за допомоги команди Орбана обирає новий курс. Тому масонська пропаганда робить проти сусідньої країни провокаційні "вкиди". До цього потрібно ставитись стримано.

А
а

а з бітов герой

ДВ
до всіх поцРеОТІВ

пишіть телефони й адреси,херої задрочені..не єден вас бітов по бошкам має дяку отходити,не стесняйтеся так

ДМ
до модерація

черкни лем координати,рагульня польска,най на тя побзираю,чи такийсь лев як туй...

ПД
Порошенко до 09:00

Я,Педро Кондитерський,зробив все для того, щоб ненька загнулася та не могла підняти в небо нічого. Тому що таким як ти,лохам, я говорю одне а роблю зовсім інше. Завдання кремлівські треба ж якось виконувати. А ти,модераційо,вірь в різні казочки від "5-го каналу".

МЦ
модерація це по європейськи

до 55 , а т чорте кремлівський шо зробив для того аби боло шо підняти в небо через НС , навірно лизнув бись голові сільради свої , який ти приносить 100 грн. на вибори , чудо пістяноє

ДМ
до МедіаКритик

А чому львівські інтернет-ресурси постійно висвітлюють події в Польщі? Може тому,що Львів був польським,а Закарпаття угорським? :))

Ч
читач

Угорщина наш сусід і події, які відбуваються там мають певне відношення, або цікавість і для закарпатців. Нам потрібно більше знати і про угорців, і про словаків, і про румунів з поляками, які є нашими найближчими сусідами.

Т
Тьотя

А чому би не писати ,про події в світі лише читати скільки лісу вивозять і не відомо яка його подалиша судьба.

Г
Гріппен

Угорські винищувачі, новітні Гріппени, частина з них недавно повернулася з Прибалтики, протягом півроку охороняли простори Балтійських країн, а тепер также охороняють простори Словенії і Хорватії ...

ДК
до критика

свідомня,пердак зарядив уже?диван завів?шо хотять,то і пишуть,заведеш свій ресурс,тоже будеш писати про щенявмерло

М
МедіаКритик

Цікаво, а чому в розділі"Новини Закарпаття" пишуть про події, що відбуваються в Угорщині? Це якось стосується нашого краю, чи Закарпаття вже стало угорським?

5
55

а ви бо шо подняли у небо,якби ся шось стало?пердаки свої на червоний мак роздерті?

Читайте також