Інтим коштував надто дорого: чоловік із Дебрецена сплачував жінкам-шантажисткам 58 разів

71
2

Недешево обійшовся секс з молодою жінкою для мешканця угорського міста Дебрецен. Він натрапив на вимагачів.

Сексуальні послуги від молодої жінки запропонували жертві через месенджер у грудні 2022 року. Чоловік із Дебрецена скористався нагодою. Після зустрічі він розрахувався з жінкою та посередником. Однак того ж вечора він отримав повідомлення, в якому йшлося, що дівчина нібито важко захворіла, і якщо він не хоче, щоб її батьки повідомили у поліцію, то повинен надіслати п’ятдесят тисяч, а потім ще двадцять тисяч форинтів.

Чоловіку сказали, що він мав сексуальний контакт з 15-річною дівчиною, тому той злякався і перерахував відповідну суму. Але це був лише початок.

Повідомлення продовжували надходити практично постійно. Тепер шантажисти писали, що дівчина завагітніла, і їй потрібна матеріальна допомога. А останнє повідомлення було про те, що молода дівчина нібито померла і потрібні гроші на надгробок.

36-річний чоловік переказував гроші шантажистам загалом п'ятдесят вісім разів, всього понад вісім мільйонів форинтів. Частину за рахунок кредиту. Зрештою він 14 березня 2023 року звернувся із заявою до поліції.

У результаті розслідування угорські слідчі затримали трьох мешканців з області Саболч - 38-річну жінку Л. Ласлоне, її 21-річну сестру Фружіну та її партнера. Затримання відбулося під час чергового отримання грошей від потерпілого.

Всі троє зробили визнали свою провину. А також про те, що вигадували приводи для вимагання. Також з'ясувалося, що "дівчинці" було не 15, а 28 років, вона не хворіла, не вагітніла, не помирала.

Наразі кримінальний відділ поліції Дебрецена завершив процедуру щодо обґрунтованої підозри у вчиненні злочину вимагання та направив документи до прокуратури.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ДН
До нижнього

В результаті "лоху" , як ти його визначив , виплатять всі суми + моральну компенсацію , згідно кримінального провадження. Якщо не в змозі заплатити , то конфіскують майно (нерухомість , авто , ....) І , звичайно, їх посадять за шахрайство на роки в колонію , будуть там ....."лохами" Причинно-наслідковий характер дій. То хто ж у цій історії "лох" . Не обманюйтеся , плебс. Життя - супермаркет . Бери , що хочеш але попереду .... КАСА !

С
Смотрящий

Лох-не мамонт...Лох-не вымрет..

Читайте також