Інвестор готовий вкласти 3 млн доларів у будівництво термального комплексу в Берегові. Влада думає

19
12

Як нещодавно стало відомо, закордонний інвестор має намір побудувати на території Берегова великий термальний рекреаційний центр - з трьома басейнами, готелем та спортмайданчиком.

Попередня вартість - близько 3 млн доларів. Підготували вже і перший транш для реалізації задуманого на 10 млн гривень. Перший етап будівництва планують завершити до осені 2015 року.

Збудувати його вирішили на теріторії, що належить УСБ "Закарпаття" - це велика галявина неподалік від споркомплексу, тут нині випасають худобу деякі місцеві мешканці. З колишнім керівництвом УСБ була підписана відповідна угода про оренду землі. Справа залишилася лише за владою міста та членами виконкому - вони мають дати дозвіл на розробку проектно-кошторисної документації.

Однак виконавчій комітет Берегівської міської ради, який засідав у листопаді, відбувся за зачиненими дверима. А представнику інвестора, який планував презентувати проект будівництва, повідомили, що якусь відповідь йому нададуть лише наступного разу. Про це йшлося і в сюжеті М-студіо.

Тож виникає питання - а чи потрібен Берегову солідний інвестор у час, коли всі інші намагаються лише скорочувати виробництво?

Представник інвестора Йосип Дубак розповідає, що у планах - створення досить великого рекреаційного центру, який розташується на території міста. Розробляти проект мають творці відомого для закарпатців термального комплексу "Шошто", що у Ніредьгазі.

За угодою з УСБ "Закарпаття", якому належить ця земля, сам спорткомплекс отримає 12% долі майбутнього проекту та 20% від очікуваного прибутку. У свою чергу в бюджет міста будуть сплачуватися податки, будуть працевлаштовані берегівчани.

Як стало відомо Мукачево.net, серед тих, кого не лякає складана економічна ситуація в Україні - наш земляк Бейла Югас, нині поважний бізнесмен з Будапешту. Його батько - засновник, а потім й директор Берегівської районної друкарні. Отже, Берегово для нього є рідним містом.

Тож сподівався, що у Берегівській міській раді не будуть чинити перешкоди для будівництва рекреаційного центру та залученню суттєвих інвестицій у економіку міста. Наступне засідання виконкому заплановане на 23 грудня.   

Мукачево.net 
 

Коментарі

З
зима

ви Чухані жополизки рахуєте,щто вона свЯта ,та щтоб тих двох свиноматок рак поточив іїхніх рідних ще до свят.Ви думаєте што у городі ниє розумних спортсменів і юристок,які би керували базою.Подивіться на їхні жирні харі.Блювотиням бере.А тренери які-бувший алкаш Каримов з Анцею,мати-зозуля і нехарота Окіпнюк-остання алкашка ,яка вже ледве ногами перебирає,а тренер.Смішно і противно.Крадуть мільйонами,мажуть добре бандита Мендуся і кожен день відмічають в Паві.На базі борги і грязь,зарплату не платять.Позор всьому спортивному Закарпаттю!

О
Ололо

Дурню коли бола Вітрук на посаді то вообщето она розщиталася з долгами і у неїзадолженості не боло а прийшла твоя ебанатка жирна Чуха вот і тут маеш заборгованість давай іди дальше говори шо яка херова Вітрук іБоровський але лбди які знають ситуацію тобі не повірять !!! Хотівісь(лась) Чуху маеш радуйся!!!!

Ц3
Це 3млн. що за це рік вкрли на податках?

А чи не це сума грошей не сплачених податків та вкрадених мимо каси грошей топ манагером Вітрук разом з Боровським та його зятем Югас? Уже цілком всіх за дурню мають

Д
Доброзичливець

Шановний мер не піддавайтеся обіцянкам аферистки Чухи, бо Мендуса вона вже "розвела" по повній. Не станьте черговою жертвою. Думайте трезво.

Л
Лоціко

ну да ,типирь на базі ще хуже -вже й корита ниє,свиноматки всьо вкрали...штоб їх фрац трафив...ще до нового року...

ТМ
Три млн.долларів це дешевий розводняк

Бред повний, буде корито з водов з під крану за таку суму, аби лиш лапшу вішати на вуха.

3 млн.це дешевий розводняк

Бред повний

Ф
файно

пак влада "думає",пак мало дали на "лапу"......

ДМ
ДІД МОРОЗ

повністю підтримую попередній коментар...і я думаю ,що тут все залежить від мера,він на мій погляд поміркована і розумна людина і не може не знати ,що на території міста витворяють дві ракошні- клімаксні подружки ,які насильно захватили спортбазу...багато людей незаконно звільнено,база у жахливому стані,крадуть мільйонами,"каруселять"квитками...принижують робочих-і це все витворяють,наголошую дві 60 пенсіонерки..якщо,ви не можете привести до порядку базу і цих "двох",то радійте що знайшовся інвестор,який побудує базу відпочинку і створить робочі місця для ваших виборців...не піддавайтесь на провокаціїї,а слухайте свое серце...ми вам віримо...З новорічими і різдвяними ВАС святами...

УЗ
УСБ Закарпаття

При чому тут Мукачево, коли говориться про Берегово? Завдяки термальним джерелам до міста приїздить маса туристів з усіх куточків України, і не тільки. Якщо знайшовся інвестор, який готовий вкласти 3 млн.дол. в будівництво, то гріх перешкоджати. За такі гроші можна побудувати шикарний комплекс, яким буде пишатися місто і наплив туристів ще збільшиться, а це для місцевих підприємців великий плюс. На сьогоднішній день компплекс УСБ Закарпаття в жахливому стані та ще й доведений теперішнім керівництвом (всього за 3 місяці газдівства Чухи) до мільйонних боргів. Члени виконкому та мер міста мають прийняти єдине правильне рішення і підтримати інвестора в благих справах. Це і робочі місяця, і поступлення коштів в місцевий бюджет, і гордість Берегова. Так як в нашому краї не має заводів і фабрик там треба розвивати туризм. Думаю, берегівчати мене підтримають.

ДР
ДО РЕДАКЦИИ

а что про мукачевский бассейн говорят? если есть информация то доведите.

Ж
житель

в мукачево бассейн закрытый пусть делают!У нас тоже термальные воды!

Читайте також