iPhone 4G з'явиться в Україні наприкінці літа

13
0

Новий телефон від Apple iPhone 4G з'явиться на українському ринку в липні-серпні 2010 р.

За словами одного з менеджерів магазину Macstore, вартість новинки буде становити близько 1,5 тис. дол, повідомляє Proit з посиланням на газету "Сегодня".

«Варто він буде близько 1,5 тис. доларів iPhone не буде блокуватися під певного оператора, тобто можна буде вставляти картку будь-якого», - розповів менеджер.

У той же час провідний спеціаліст по продукції Apple компанії M-House (офіційний реселлер Apple в Україні - ред.) Олег Сохань припускає, що офіційно iPhone 4G у нас продаватися найближчим часом не буде, втім, як і не продавалися його попередні версії.

За словами Соханя, Україна, як і Росія, управляються європейським підрозділом Apple.

«Через бюрократія менеджменту Apple Europe, старт продажу iPhone в Росії« успішно »провалився, а в нашій країні так і не почався, і його початок навряд чи варто очікувати найближчим часом. До того ж, ціни на продукцію Apple в Україні не змінювалися з початку року, хоча курс євро істотно впав. Так що в найближчі пару років нас чекає засилля нелегального імпорту продукції Apple », - відзначив фахівець.

Нагадаємо, в США iPhone 4G обіцяють у магазинах з 24 червня за ціною 199 дол з пам'яттю 16 Гб або 299 дол з 32 Гб пам'яті (при цьому потрібно підписати контракт з американським оператором зв'язку).

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також