Іршавщина бореться з амброзією

4
0

Днями відбулося засідання комісії щодо виконання заходів з питань знищення амброзії полинолистої, яку проводив голова комісії.

 

Іван Іванович наголосив на необхідності прийняття рішення про розподіл коштів для найефективнішої боротьби з карантинним бур'яном. Гроші, що передбачені Програмою по боротьбі з амброзією полинолистою в районі на 2012 рік становлять 3 тис. грн. Комісійно вирішено ці кошти розподілити, до прикладу, виділити філії “Іршавський райавтодор” - 1000 грн., а іншу частину передати КП «Тепло-Місто»  для викошування парків, територій прилеглих до садків, шкіл, будинків культури тощо.
 
Обговорили також заходи, що провели по боротьбі з амброзією на території району. Сільським радам було направлено листи і отримано від них відповіді про створення комісії. В результаті проведеної роботи були накладені штрафи на 4 фермерські господарства, сіл Білки та Доробратово. 
 
Головою комісії також було запропоновано надіслати листи сільським головам, де потрібно зазначити недостатність заходів по боротьбі з амброзією в особистих селянських господарствах та зауважити про необхідність ефективнішої роботи адміністративної комісії.
 
Дана комісія наступного місяця збереться знову для підведення підсумків виконаної роботи по боротьбі з цим карантинним бур'яном.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також