Іршавщина набрала 50 призовників до військової служби

6
0

Відповідно до вимог Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» та інших нормативно-правових актів у сфері оборони з1 жовтня по 30 листопада проходив призов громадян 1986-1993 років народження на строкову військову службу до Збройних Сил України.

В цей період в приміщенні Іршавсько-Виноградівського об’єднаного районного військового комісаріату працювали районна призовна та медична комісії згідно затвердженого графіку, які займались відбором призовників по стану здоровя, морально-діловим якостям та освітньому рівню для комплектування команд відправки обласного військового комісаріату. Всього медичну та призовну комісії пройшли 988 призовників. При плані відправки 105 чоловік Іршавсько-Виноградівським ОРВК відправлено до лав Збройних Сил України для проходження строкової військової служби 112 призовників, в тому числі з Іршавського району 50.

За всіма напрямками обліково-призовної роботи по показникам явки та призваних на строкову військову службу під час осіннього призову спрацювали посадові особи Арданівської, Вільхівської, Доробратівської, Дубрівської, Зарічанської, Камянської, Осійської та Сілецької сільських рад.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також