Іршавщина протестує: дорога в селі Імстичово заблокована (ФОТО)

16
2

Сьогодні, 13 листопада, біля повороту в село Імстичово мешканці Іршавського району знову вийшли на протест. Тепер люди вимагають відновлення ремонту дороги Довге-Іршава, яку спочатку почали ремонтувати, але потім закинули.

Раніше люди вже виходили на протест, і тоді голова районної державної адміністрації пообіцяв мешканцям, що до 4 жовтня дорогу буде зроблено, а в ОДА вже навіть відзвітували про зроблену дорогу.

— Та фірма розпочала роботу з Довгого, зробили рівно 5 кілометрів і на тому зупинились. Робітники пропали у невідомому напрямку, розповідав минулого разу місцевий активіст Михайло Ловга.

Люди переживають, адже попереду йде зима, і якщо дорогу не зроблять, то по ній пересуватись буде практично не можливо.

Саме через це, сьогодні, протестуючі знову перекрили дорогу з вимогою пояснень коли саме буде відновлено ремонт дороги.

Коментарі

О
О

Заробитчане,че Вы опять повылазили че т перекрывать.,в Зак. области 80 проц. недобора призывников,я вам должен заплатить детские,пенсии,садочок,менты,Армия,школа,болъныця,а вы через месяца типа откинулись ведер напокупали и дороги вам дай,ваше щастя,что нету дождей

І
Іршавчанин

Чому видалили коментар про михайла ловгу - МІКЛУША. Видно що коли пишуть правду вона коле в очі. Але коли він про когось пише то це нормально. І тим більш зрозуміло хто стоїть за даним сайтом.

Читайте також