Іршавська райлікарня недоступна для людей "на колясках" — соцмережі (ВІДЕО)

28
7

Про недоступність приймального відділення Іршавської районної лікарні у мережі Facebook розповів Іван Чоповдя.

Як зазначає Іван, він належить до груп людей з малою мобільністю, тому часто стикається з перепонами, особливо у держустановах.

Іван Чоповдя вирішив "взяти штурмом" приймальне відділення райлікарні в Іршаві, без допомоги небайдужих в нього б нічого не вийшло.

Хоч біля сходів є дзвінок для людей з обмеженими можливостями, одна зазначає Іван, він "ніколи і не працював".

— А коли зайшли в кабінет в приймальню ще і на грубили нам!! Ми винуваті що ми на колясках, — підсумовує Іван Чоповдя і додає відео "штурму" райлікарні.


Нагадаємо, в грудня з'явилась інформація, що Іршавську райлікарню можуть закрити.

Коментарі

М
Мукачівець

А що в Іршаві є лікарня ? Чому ж ви "Пенівайза" із Загаття випустили ....? Ходив по Мукачеву , потім зрозумів реальну небезпеку і поїхав чт полетів в Ужгород . Можливо шукав ліжко- місце. Смішно ? Не зовсім ! Є будівлі , а лікарів немає . Сидять випадкові люди в напівбілих халатах . Що ж ви , люди , з собою дозволили зробити ?

ДМ
До Михайла

Ніхто не каже що треба закривати больницю. Треба щоб в тій больниці було по мінімуму длЯ людей. Чесно кажучи нічого там не помінялося і керівництво не хоче міняти то може краще помінтяти верхушку. Просто нам дав Бог що ми не в колясці. А не дай Боже навпаки то не зрозуміло які б дії були в нас. А за людей там ніхто не думає пане Михайло знаю з власного досвіду

М
михайло

закривуть больницю, та поникаву ак у виноградово будеш ходити на возикови дзвонячи, чоловік здихать та щи най 20 минут почекать бо больниця у нас не робить, активісти є..ані закривати просять

І
Іван

Там не лише дзвінок там ніхто не робить. Лише всіх цікавлять гроші а для людей нічого елементарного не робиться. А коли мова пішла про закриття лікарні то тоді все керівництво пішло відстоювати свою зацікавленість а для людей елементарних умов нема неговорячи про відношення до людей у всіх відділеннях.

Н
ндс

Не по уму усердие без всякого милосердия.

H
h

to ne jvan a cmo v palto

Г
Ггг

"одна без сторонньої допомоги", "одна зазначає Іван". Котра вто ОДНА з Іваном ходила???

Читайте також